Setari Cookie-uri

Prima victorie a Alinei Sorescu în fața lui Alexandru Ciucu! Fetițele rămân la domiciliul artistei

Alina Sorescu a anunțat, în urmă cu scurt timp, că instanța a decis ca cele două fetițe să rămână la ea, cel puțin până când procesul de divorț se va finaliza.

Alina Sorescu a câștigat prima bătălie în fața lui Alexandru Ciucu! Artista a postat în urmă cu scurt timp un mesaj pe pagina sa de Instagram în care și-a anunțat urmăritorii faptul că instanța a decis ca cele două fetițe să rămână la ea, cel puțin până când procesul de divorț va fi finalizat.

Alexandru Ciucu ceruse printr-o ordonanță președințială ca cele două fetițe, Carolina și Raisa, să rămână la domiciliul lui, în vila din Pipera, motivând spațiul insuficient din apartamentul cu 4 camere pe care îl deține Alina Sorescu.

Artista a scris că este mai liniștită acum și că le mulțumește tuturor celor care au încurajat-o și i-au transmis gânduri bune.

"Mi-am recapatat linistea, instanta a decis stabilirea domiciliului fetitelor la mine. Ii multumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare si va multumesc voua tuturor pentru sustinere.", a scris vedeta pe social media.

Citește și:

Alina Sorescu a depus actele de divorț la începutul anului

Alina Sorescu a vrut să stea departe de bârfele din media, însă a fost nevoită să clarifice anumite aspecte. Într-o postare de pe pagina sa de Instagram, vedeta a mărturisit că ea a fost cea care a intentat procesul de divorț asupra lui Alexandru Ciucă, încă de la începutul acestui an.

Vedeta nu a comentat cu privire la motivele separării, însă zvonurile cu privire la despărțire umblă în presă de câțiva ani, asta după ce paparazzi l-au surprins pe Alexandru Ciucă în compania altei femei.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.