Setari Cookie-uri

Advertorial Cum poți avea succes cu simplitate și timiditate? Ada Condeescu, filmul vieții „Fain & Simplu”, cu Mihai Morar

La nici 21 de ani a adus realitățile lumii subterane românești pe marile ecrane, iar filmele în care a jucat i-au adus recunoașterea internațională când încă era pe băncile facultății! Ada Condeescu îi dezvăluie lui Mihai Morar, în cel mai nou episod „Fain & Simplu” cum i-au schimbat viața filmele care au făcut-o celebră.

Timidă, reținută, crescută între personalități ale culturii românești. Și totuși, animată de o sălbăticie interioară care mocnește în ea, după cum singură ne dezvăluie. O sete de cunoaștere și o pornire rebelă care au împins-o să joace în unele dintre cele mai originale filme românești contemporane – Eu când vreau să fluier, fluier și Loverboy. Filme care au adus în prim planul societății românești problemele reale cu care se confruntă cei care sunt acum integrați la noțiunea de paria, marginali ai lumii civilizate. Filme care i-au adus Adei Condeescu recunoașterea internațională a talentului său. Premiată cu Ursul de Argint la 21 de ani, Ada ne dezvăluie astăzi prețul filmelor care au făcut dintr-o tânără studentă o actriță cunoscută, ne spune ce rol nu ar mai juca și ne împărtășește cum împacă viața de familie cu cea de pe platourile de filmare.

„Într-o lume care urlă, țipă, se spoiește, se foiește, are tupeu și nu mai are repere. Mi-am dorit mult o conversație cu Ada Condeescu și a ieșit un episod ca un MANIFEST PENTRU SIMPLITATE. “În NATURAL se ascund adevărurile frumoase ale vieții” este concluzia acestui podcast în care veți descoperi FILMUL UNEI FETE REBELE, DAR PLINĂ DE SFIALĂ.

Îmi doresc tare mult să vedeți, dar mai ales să ascultați, acest dialog pe voce caldă și ton calm. Ada își amintește de copilăria cu Nichita Stănescu (bunul prieten al tatălui său), adolescența cu BUG MAFIA. Crescută “de trei părinți”, Ada a putut să aleagă să fie ce vrea ea să fie. Și a ales, într-o familie cu oameni de cultură, să fie actriță. Vorbim în podcast și despre premiile internaționale care au venit la vârstă fragedă, despre întâlnirile cu René Zellweger și Angelina Jolie, dar și despre huiduielile de la Premiile Gopo... care au venit, și ele, mult prea devreme. Nici rebeliunea tinereții, nici faima timpurie, nu i-au răpit, însă, sfiala Adei. E un episod despre cum simplitatea și timiditatea pot fi arme într-o lume total invers. Sunt tare bucuros de acest episod, pe care îl poți asculta ca o meditație. Ada se privește în oglindă, de la fata care chiulea de la ore până la mama celor doi copii... și, odată cu Ada, te poți privi și tu, cel care asculți acest episod. Îți vei răspunde singur în acest episod la multe întrebări despre tine.”, spune Mihai Morar despre acest nou capitol al poveștii atât de frumoase și atât de simple.

Poți vedea tot podcastul pe Youtube sau să îl asculți pe Spotify, Apple sau Google Podcasts.
Urmărește FAIN & SIMPLU pe FACEBOOK și INSTAGRAM.


Kudika
19 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.