Setari Cookie-uri

Vlăduța Lupău, nerecunoscută pe stradă după ce a rămas gravidă! Cum a reacționat vedeta când și-a dat seama că nu o știa nimeni

Vlăduța Lupău a avut un real șoc, în momentul în care nu a fost recunoscută pe stradă. Vedeta s-a transformat total, după ce a rămas însărcinată cu primul ei copil.

Vlăduța Lupău, nerecunoscută de un tânăr

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, dar se pare că nu toată lumea o recunoaște atunci când o vede pe stradă, așa cum probabil se aștepta. Ei bine, recent, a apărut un videoclip cu ea pe TikTok în care era abordată de un tânăr care nu avea nici cea mai mică idee cine este și care a abordat-o curios fiind de unde a avut bani să își cumpere o mașină atât de scumpă, având în vedere că nu este celebră. Ei bine, ce nu a știut el este faptul că ea chiar este cunoscută și că are succes în industria muzicală din România, piesele sale strângând milioane de vizualizări și ajungând pe primele locuri în Trending.

Vedeta a fost șocată în clipa în care persoana respectivă a mers cu camera de filmat spre ea și a întrebat-o cum își permite o mașină atât de scumpă. Cântăreața are un Mercedes G Class de culoare roșie, care costă undeva la peste 100.000 de euro și pe care a primit-o cadou de la parteneru ei de viață, Adi Rus, în ziua în care au împlinit doi ani de căsnicie.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.