Setari Cookie-uri

Cine sunt echipele care concurează la America Express? Acum s-a aflat! Ce reuniune de milioane!

Iată care sunt echipele care vor participa la America Express

Cele 9 echipe pregătite să accepte provocarea America Express au fost dezvăluite publicului! Noua ediție, denumită Drumul Aurului, va avea loc în America de Sud. Traseul de 7000 de km va trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. Regulile clasice rămân valabile. Concurenții vor avea la dispoziție un dolar pe zi și sunt nevoiți să își găsească singuri cazare, transport și mâncare?

Concurenții America Express

1. Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru

Simpaticul cuplu format din celebrul chef și actrița care s-a făcut cunoscută la iUmor a fost printre primele vehiculate ca participanți la America Express.

2. Cătălin Bordea și Nelu Cortea

Este ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu, prea mănânc când îmi e foame, gata, e nevoie de o provocare :)) Sincer, abia aștept sa ajung, abia aștept sa îl distrug psihic pe Cortea in vederea întăririi relației noastre de frați și mai ales vreau sa ii demonstrez soției mele cât de bărbat sunt. Asta pana plâng prima oară., a spus Bordea, potrivit a1.ro

Citește și:

3. Jean Gavril și Dinu

Cel de-a treia pereche participantă la concurs este formată din Jean Gavril și Dinu, fratele acestuia.

4. Bie Adam și Mihaela Adam

Bie Adam este una dintre cele mai vechi vloggerițe din România și va participa la emisiune alături de mama sa, Mihaela.

5. Puya și Melinda

Cântărețul Puya va participa la America express alături de Melinda, soția sa care a declarat pentru a1.ro că ”Nu puteam îl las singur printre toate sud-americancele alea”.

6. Bruja și Pufeh

Bruja este o cântăreață din România care s-a făcut cunoscută la Urbanist sessions, iar Pufeh este una dintre cele mai simpatice prezențe online din România.

7. Andreea Bălan și Andreea Antonescu

O altă echipă despre care s-a vehiculat de ceva timp că urmează să participe la show este formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Cele două s-au făcut cunoscute spre finalul anilor 90 cu trupa Andre.

Citește și:

8. Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla

Aceasta experienta este un game changer. In mod firesc, dupa America Express viata nu o sa mai fie la fel. Credem ca este un adevarat detox, o rupere se tot ce am trait pana acum, rau sau bun”, au spus cei doi concurenți pentru site-ul anterior menționat.

9. Diana Bulimar și Larisa Iordache

Cele două sportive care au dus faima României peste hotare formează ultima echipă care a spus DA provocării America Express.

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.