Setari Cookie-uri

Amna, dezvăluiri emoționante despre divorț! Cum și-a regăsit artista puterea de a zâmbi din nou?

Amna a trecut peste un divorț dureros în urmă cu trei ani, însă acum și-a regăsit liniștea și puterea de a zâmbi din nou. Chiar dacă a fost extrem de discretă cu privire la separarea de cel cu care a trăit 12 ani, acum Amna mărturisește că rănile s-au vindecat și că întotdeauna este loc pentru un nou început.

Amna este una dintre cele mai îndrăgite artiste autohtone, iar piesele sale se transformă rapid în hit-uri puse pe repeat la posturile de radio. Cu toate acestea, inspirația pentru muzică vine și din durere, iar Amna a simțit dezamăgirea și tristețea, asta după ce în urmă cu trei ani vedeta a divorțat de partenerul său.

Amna a avut o căsnicie de peste 12 ani, însă lucrurile nu au mai funcționat între cei doi. Artista a divorțat de cel alături de care se visa o viață întreagă, iar durerea provenită din separare a cuprins sufletul artistei.

La trei ani de la divorț, Amna vorbește cu zâmbetul pe buze despre acea perioadă și crede, în continuare, în noi începuturi.

„Copilul e bine, este foarte fericit. Important e că râdem foarte mult, pentru mine foarte important e ca eu să-mi văd copilul râzând, vesel, plin de viață. Nu suport să-l văd trist, îngândurat. Am trecut prin multe momente și ăsta este premiul pe care l-am primit de la Dumnezeu după: bucuria de a ne regăsi și de a ne fi bine unul cu celălalt”, a declarat Amna pentru Click.

Citește și:

Acum, Amna vorbește cu încredere despre viitor și nu exclude o nouă relație, însă, artista recunoaște că partenerul de viață trebuie să fie, în primul rând, un om potrivit pentru fiul său, David.

Am învățat în viață ca niciodată să nu spui niciodată! După divorț, spuneam: vai, eu nu mai vreau nici căsnicie, nici nimic! E bine, vine o vreme când spui: aș vrea o fetiță! Nu aș spune nu unui soț devotat și potrivit mie și lui David. În primul rând lui David și apoi mie pentru că sunt niște criterii de deteminare atunci când ești mamă singură. Dacă ar fi să fie omul potrivit, atunci cu siguranță da!”, a mai adăugat artista, pentru aceeași sursă de mai sus.

Motivele pentru care s-a ajuns la divorț

Amna a povestit că lucrurile dintre ea și fostul soț nu mai mergeau de câțiva ani, astfel că separarea era inevitabilă. Vedeta a fost extrem de discretă cu privire la divorțul său, asta pentru că nu și-a dorit să iasă în evidență prin bârfe și mondenități.

Citește și:

„Au fost niște situații adunate pe care cineva le poate tolera, altcineva nu. Eu nu am mai putut să le tolerez. [...] A fost atât de multă durere și nu am crezut în viața mea că o să pot vorbi cu zâmbetul pe buze despre asta. Nu regret absolut nimic. A fost parte din viața mea”, a mărturisit Amna.

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.