Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan, declarație specială pentru fostrul soț, Tibi Dumitrescu. Cei doi vorbesc orice, iar impresara încă îl iubește

Anamaria Prodan a făcut declarații bombă într-un interviu acordat recent. Sexy-impresara a vorbit despre relația specială pe care o are cu fostul ei soț, Tiberiu Dumitrescu, declarând că îl iubește, atât pe el, cât și pe actuala lui soție.

Anamaria Prodan a făcut declarații bombă pentru Antena Stars, legate de relația pe care o are cu fostul ei soț, Tiberiu Dumitrescu. Sexy impresara a povestit cum fostul ei partener de viață este un bărbat net superior lui Reghecampf și cum se sfătuiește în continuare cu Tibi Dumitrescu în orice privință.

Mai mult, Anamaria Prodan a vorbit și despre sentimentele pe care le are atât pentru el, cât și pentru actuala sa soție, mărturisind că lucrurile nu au de ce să fie forțate, dacă acestea nu se îndreaptă în direcția potrivită.

"Noi vorbim orice, luăm decizii chiar și pentru Bebe în ziua de azi. N-am cu cine, le iau cu Tibi și cu prietenii noștri și finii mei. Deci, un om cum puțini se nasc. Eu îl iubesc și acum foarte tare pe Tibi și pe Irina, pe soția lui. În viața asta, dacă este ceva care nu merge, este păcat să ții doar pentru tine, pentru că este o dovadă cumplită de egoism. În lumea asta totul este trecător și trebuie să lași. Uite, noi l-am lăsat pe Reghecampf. Asta e viața lui, acolo poate el să stea, acolo se simte el bine, rămâi acolo. Există viață după Reghecampf”, a declarat Anamaria Prodan. pentru Antena Stars.

Citește și:

Totodată, impresara a spus că nu există grad de comparație între Reghecampf și Tiberiu Dumitrescu, asta pentru că fostul ei soț este un bărbat puternic, ce provine dintr-o familie bună.

"Tibi este un bărbat puternic, este un bărbat care a fost baschetbalist, provine dintr-o familie fabuloasă. Vorbești despre lucruri care în timp le realizezi. Cât de mult ai trage de cineva, dacă este o chestie limitată, nu poți niciodată mai mult. M-am gândit că dacă Reghe e prins ca un elastic și eu îl trag, mă rugam la Dumnezeu să se rupă de aici, dar el s-a rupt din partea cealaltă”, a mai spus Anamaria Prodan.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.