Setari Cookie-uri

De ce nu s-a căsătorit religios Marcel Pavel? Artistul și soția sa sunt împreună de peste 30 de ani

Marcel Pavel și soția sa formează una dintre cele mai frumoase familii din showbiz, însă cei doi nu au ajuns nici până acum la altar. După 30 de ani de relație, cei doi încă așteaptă momentul oportun pentru a-și jura iubire și în fața lui Dumnezeu.

Marcel Pavel și soția sa formează împreuna una dintre cele mai frumoase și solide familii din showbiz. Împreună au 3 copii, iar cei doi se iubesc și se respectă de mai bine de 30 de ani.

Artistul și partenera sa de viață sunt împreună din anul 1992, iar din 1996 cei doi s-au căsătorit civil. Totuși, nici până în ziua de azi cuplul nu a făcut nunta religioasă, chiar dacă au împreună trei copiii adolescenți.

Întrebat de motivul pentru care nu a dorit să își jure unul altuia iubire în biserică, Marcel Pavel a vorbit despre alegerea soției sale. Totuși, artistul nu a renunțat la idee și speră ca nunta în fața lui Dumnezeu se va întâmpla curând.

"A fost alegerea soției mele să nu facem cununia religioasă, dar este o vorbă, niciodată să nu spui niciodată. De câțiva ani mă tot gândesc la acest lucru. Vom face acest pas atunci când va veni momentul”, a mai spus cântărețul, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Secretul unei căsnicii de durată

Marcel Pavel și soția sa se iubesc de mai bine de 30 de ani, iar căsnicia lor este una extrem de stabilă și serioasă. Artistul a mărturisit că a respectat dintotdeauna familia și că încrederea unul în celălalt stă la baza unei relații de lungă durată.

"Dragostea de familie, încrederea în celălalt, aceasta e rețeta. Așa funcționează o relație de durată. Întotdeauna mi-am dorit ca familia să fie unită. Am respect față de această celulă a societății, care este familia. Nu m-a furat succesul ca pe alții”, a mai declarat artistul.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.