Setari Cookie-uri

Încurajări emoționante de la Săndel Bălan pentru fiica sa! Ce mesaj i-a transmis artistei, înainte de plecarea în competiție?

Andreea Bălan a acceptat invitația de a participa la America Express, iar peste puțin timp artista va pleca împreună cu Andreea Antonescu în aventura de peste ocean. Săndel Bălan, tatăl vedetei, și-a arătat susținerea pentru fiica sa încă de la început, iar acum i-a transmis un mesaj emoționant artistei.

Andreea Bălan va pleca în scurt timp în America Express, iar fanii artistei s-au bucurat enorm de această veste. Printre miile de încurajări, cel care a susținut-o încă de la început este chiar tatăl său, Săndel Bălan.

Tatăl Andreei Bălan este convins că fiica lui se va descurca în orice situație și are mai încredere în abilitățile de adaptare și supraviețuire ale artistei.

"Andreea mea se adaptează foarte repede, așa a fost întotdeauna. Nu este slabă, e bine proporționată, din punct de vedere al greutății, face și sport, a făcut foarte multe antrenamente în ultima vreme. Or să se descurce cu un dolar pe zi, pentru hrană, transport și cazare, ele se vor orienta și adapta rapid, în teren, Andreea e inventivă, ca mine, mi-a moștenit mintea ageră. Eu sunt inventator, am brevete de invenții, ca inginer. Și la țară, când era mică și mergea la bunici, ea inventa tot felul de jocuri, găsea soluții la orice, ca să câștige”, a spus tatăl Andreei Bălan pentru ego.ro.

Citește și:

Mai mult, tatăl vedetei a ținut să îi transmită un mesaj emoționant fiicei sale, declarând că o iubește și îi ține pumnii să ajungă cât mai departe în competiție. Săndel Bălan a mărturisit că el este cel mai mare fan al Andreei și o urmărește la fiecare emisiune la care participă.

”Vreau să îi spun Andreei că tata o iubește enorm și că este mândru de tot ceea ce face. Îi urez ”Bafta!”, și să fie așa cum o știu eu, o femei puternică, o luptătoare! Mă uit la tv la toate emisiunile, la toate formatele la care participă, sunt fanul ei numărul 1!”, a mai spus tatăl Andreei Bălan.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.