Setari Cookie-uri

Cum se înțelege Alex Velea cu Maya, fetița Antoniei? Artistul și-a tatuat chipul ei, la fel cum a făcut și în cazul băieților

Alex Velea și Maya, fetița Antoniei din prima căsnicie, au o relație specială, iar cei doi se iubesc reciproc. Recent, artistul a dezvăluit că și-a tatuat chipul fetiței pe braț, la fel cum a făcut și în cazul celor doi băieți ai săi, Akim și Dominic.

Alex Velea și Antonia trăiesc o poveste de dragoste ca în filme, iar, de-a lungul timpului, dragostea celor doi a rezistat tuturor provocărilor vremii. Acum, cei doi formează o familie frumoasă, iar din iubirea ce și-o poartă unul altuia s-au născut Akim și Dominic.

Cu toate acestea, Antonia a luptat din greu pentru a fi alături de fetița ei, Maya, iar după ani de judecată, vedeta a avut de câștigat. Acum, Maya petrece timp alături de mama și frații ei, iar Antonia se poate declara cea mai împlinită femeie, atunci când își strânge în brațe toți cei trei copii.

La rândul lui, Alex Velea a declarat că o iubește nespus pe Maya și că nu face nicio diferență între ea și băieții lui. Artistul o consideră pe Maya ca fiind fiica lui și cei doi au o relație specială. Mai mult, Velea și-a tatuat chipul Mayei pe braț, la fel cum a făcut și în cazul lui Akim și Dominic.

Citește și:

‘’E o dragoste reciprocă. O iubesc din toată inima mea, chiar dacă nu sunt tatăl natural. Tatuajul este doar un bonus. E prea puțin pentru ce simt pentru Maya’’, a spus Alex Velea pentru VIVA!

Chiar dacă cei trei copii se mai ciondănesc, așa cum este și normal, Alex Velea recunoaște că toți se iubesc infinit și că se simte recunoscător pentru cei trei copiii pe care îi are cu frumoasa Antonia.

‘’Dominic își iubește și fratele și sora la infinit. Pe Maya o divinizează și pe Akim îl protejează, pentru că e mezinul familiei. Deși se „bat (ca toți frații), sunt foarte uniți. Cei trei copii sunt marea noastră bucurie, mai presus de orice. Ei sunt averea noastră și darul de la Dumnezeu.’’, a mai declarat artistul.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.