Setari Cookie-uri

Laurențiu Reghecampf, cel mai mândru tătic! Uite ce fotografie adorabilă a postat pe social media

Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii, asta pentru că, în urmă cu doar câteva zile a devenit tată pentru a treia oară. Iubita sa, Corina Caciuc, a născut un băiețel perfect sănătos, iar acum antrenorul se bucură de momente speciale în familie.

Laurențiu Reghecampf se poate declara ca fiind cel mai mândru tătic, asta pentru că, iubita sa, Corina Caciuc, a devenit a adus pe lume cel de-al treilea moștenitor al antrenorului.

Reghecampf și-a anunțat în urmă cu câteva zile urmăritorii de pe Instagram că micuțul Liam s-a născut și că atât el, cât și Corina Caciuc sunt bine. Antrenorul petrece momente speciale alături de familie și simte să împărtășească cu fanii lui bucuria momentului.

Deși se află încă în plin proces cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf nu a stat mult pe gânduri și a știut că vrea să își întemeieze o familie cu actuala parteneră de viață. Recent, antrenorul a postat o nouă fotografie cu cel mic, iar fanii s-au întrecut în aprecieri și comentarii de bine.

Citește și:

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf au devenit părinții micuțului Liam, iar cei doi părinți sunt extrem de fericiți cu noua familie pe care și-au format-o. Mândru de cel de-al treilea fiu al său, antrenorul l-a pozat pe nou născut, în timp ce era îmbrăcat cu un body cu un mesaj sugestiv.

"Îmi iubesc tatăl", este mesajul scris pe hăinuțele fiului lui Reghecampf, iar antrenorul nu putea rata ocazia să împărtășească momentul de bucurie cu internauții.

Fiul lui Reghecampf și al Corinei Caciuc a avut 3,440 kg la naștere și 49 de cm. Proaspăta mămică a născut la un spital privat și totul a decurs perfect.

”Toată lumea este bine. Totul perfect. A avut 3.440 grame la naștere, 49 cm.”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru Click.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.