Setari Cookie-uri

Cum a reușit Nicole Cherry să slăbească după naștere? Artista, transformare uluitoare!

Nicole Cherry și-a dorit să aibă un trup de invidiat după naștere, iar cu multă muncă a și reușit. Vedeta are o siluetă impecabilă și le-a povestit fanilor ei la ce alimente a renunțat pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Nicole Cherry este o femeie împlinită, și chiar dacă a devenit mămică la o vârstă fragedă, artista știe că trebuie să fie în continuare într-o formă fizică de invidiat. Vedeta a apelat la specialist pentru a ajunge la talia de dinainte de sarcină, iar rezultatele sunt uluitoare.

Nicole Cherry a dezvăluit alimentele la care a renunțat pentru a avea talia mult visată, iar rezultatele apar imediat.

„Nu mai mănânc produse din faină albă și zahăr, ci totul este integral. Însă, nu am scos pâinea din alimentație, pentru că, la sfaturile antrenoarei, la vârsta mea, nu este cazul. Am ales variantele sănătoase -pâine integrală/orez sălbatic /paste integrale! Carne slabă și pește, pentru că toate au proteine , grăsimi, carbohidrați, dar sunt astfel calculate, pentru a-mi modela frumos trupul”, a mărturisit Nicole Cherry, potrivit Viva.ro

Citește și:

Chiar dacă a devenit mamă, Nicole Cherry știe că aspectul ei fizic este important și nu neglijează acest pas. Artista a pierdut kilogramele în pluis și și-a tonifiat corpul. Cu toate acestea, vedeta nu a trebuit să renunțe de tot la pâine, ci doar la făina albă, având, în schimb, multe alte alternative mai sănătoase.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.