Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan, un nou câștig în fața instanței. Sexy impresara are de primit 350.000 de euro

Anamaria Prodan este din nou câștigătoare în fața instanței, și trebuie să primească nu mai puțin de 350.000 de euro, daune morale.

Anamaria Prodan este din nou câștigătoare în fața instanței, asta după ce impresara l-a dat în judecată pe fotbalistul Dennis Man. Jucătorul este acum obligat să îi plătească fostei partenere de viață a lui Reghecampf daune morale, iar judecătorii au decis ca Anamaria Prodan sp primească suma de 350.000 de euro.

Chiar dacă se află în plin proces de divorț cu Reghecampf, Anamaria Prodan nu se dă înlături de la nimic și știe că dreptatea este de partea sa. Acum, impresara a câștigat procesul pe care l-a intentat fotbalistului Dennis Man, după ce acesta a încălcat condițiile contractului semnat între el și impresară.

Astfel, în anul 2021, fotbalistul Dennis Man a fost mutat în seria A, iar Giovanni Becali a fost cel care s-a ocupat de transfer. Această decizie a încălcat termenii și condițiile prevăzute în contractul semnat de fotbalist cu Anamaria Prodan, iar impresara a cerut instanței să i se facă dreptate.

Citește și:

Cererea impresarei a fost admisă, iar acum, Anamaria Prodan, urmează să încaseze de la Dennis Man suma de 350.000 de euro.

“Admite în parte acţiunea. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 350.000 de euro (echivalent în lei la data plăţii), reprezentând penalităţi contractuale, precum şi dobânda legală penalizatoare aferentă acestei sume calculată de la 27.05.2021 (data comunicării acţiunii) şi până la achitarea efectivă a debitului. Respinge cererea reconvenţională ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Ilfov. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi, 26 mai 2022”, se arată în decizia instanţei, pe portalul de judecată.

Citește și:

Reacția Aneimaria Prodan după ce a câștigat procesul

După ce s-a bucurat de victorie, sexy impresara a postat un mesaj tranșant pe pagina ei de socializare, declarând că întotdeauna dreptatea va fi de partea sa.

”Găsirea și promovarea talentului în fotbal e o artă. Implică experiență, multă muncă și dedicație. Am fost si sunt pe primul loc în ceea ce fac. Dacă cineva crede ca poate păcali oamenii și culege roadele muncii mele, să se mai gândească odata. Nu contează ca e soț ,membru al familiei , prieten sau iubit! Cine greșește plătește in fata legii! Și mai ales în fața mea! Chiar lucrez cu cei mai tari avocați Barna Bolonyi și Stelian Mic. Le mulțumesc din suflet pentru că au făcut dreptate. #gresestiplatesti. #powerwoman multumesc @olegburlacuoleg pentru tot ceea ce faci în procesele cu răposatul :) Draptate pe toate liniile la mine. Dumnezeu nu doarme!”, a scris Anamaria Prodan.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.