Setari Cookie-uri

Anna Lesko, mărturisiri fără perdea despre viața sentimentală! De ce nu s-a căsătorit artista niciodată?

După separarea de tatăl fiului ei, Anna Lesko nu și-a mai refăcut viața. Ce o împiedică pe artistă să își găsească sufletul pereche?

Anna Lesko este una dintre cele mai vesele și pozitive apariții din media, iar charisma ei o face să fie o femeie extrem de dorită de reprezentanții sexului opus, Cu toate acestea, viața sentimentală a artistei nu este lapte și miere, asta pentru că, după despărțirea de tatăl fiului ei, Anna Lesko a rămas singură.

Anna Lesko a avut o relație frumoasă cu Dj Vinnie, iar din dragostea or s-a născut Adam, băiețelul mult dorit. Totuși, după separare, Anna Lesko nu a mai reușit să își refacă viața, însă nici nu reprezintă o prioritate.

Pentru artistă, cariera a fost întotdeauna pe primul loc, iar dragostea a ocupat un loc secund. Acesta este și motivul pentru care charismatica Anna Lesko nu s-a căsătorit niciodată.

„Am fost cerută în căsătorie de două ori, dar să știi că erau alte vremuri, alte perspective, alte obiective, cariera întotdeauna a intervenit. Astăzi, lucrurile s-au repoziționat, cu brio pot face față carierei și rolului pe care îl am deja, adică de mamă, iar acolo, undeva, există și posibilitatea aceasta. Nu mă încurcă o căsnicie cu nimic”, a mărturisit cântăreața, potrivit spynews.ro.

Citește și:

Cu toate că nu are un partener alături, Anna Lesko este fericită și plină de bună dispoziție. Întrebată care este secretul optimismului său, artista a mărturisit că supărarea sau irascibilitatea îi trec repede.

„Eu mă enervez, dar foarte scurt și rezolv repede. Mă pun repejor pe picioare. Nu îmi place tristețea și trec peste astfel de momente singură. Uneori mă mai enervez, mai sunt momente, nu sunt perfectă”, a declarat cântăreața.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.