Setari Cookie-uri

Andreea Marin, motivele pentru care nu s-ar muta niciodată din România. Vedeta, mărturisiri sincere despre țara natală

Andreea Marin este o persoană care călătorește destul de des, însă nimeni și nimic nu ar face-o pe vedetă să se mute din România. Îndrăgita prezentatoare tv a vorbit despre lucrurile care o țin legată de țara natală.

Andreea Marin este una dintre vedetele care iubesc să călătorească și să descopere lucruri frumoase, peste tot în lume. Recent, vedeta și-a înștiințat urmăritorii că se află într-o vacanță în Portugalia și deși are parte de lucruri de vis, îndrăgita prezentatoare tv a mărturisit că niciodată nu ar putea să se mute definitiv din România.

„Portugalia e locul meu de muncă și azi, sunt fericită că de această dată există puțin timp și pentru a îmbina plăcutul cu utilul și lucrul devine mult mai plăcut așa, când există această balanță, dar se întâmplă rar să le pot îmbina, de obicei, e doar muncă, zi lumină. Oricum ar fi, mie mi-e mereu dor de casă și revin imediat ce termin ce am de făcut, întotdeauna caut să reduc timpul în care lipsesc de lângă cei dragi, ce nu-mi sunt alături”, a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Citește și:

Vedeta nu ar putea pleca niciodată de lângă cei dragi, astfel că, atunci când este în România, prezentatoarea tv încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de familia ei. Se pare că vorba "nicăieri nu-i ca acasă" i se potrivește mânușă vedetei.

„Așa că număr orele până când ajung din nou la vremea noastră capricioasă, prefer să fiu acolo, oricât de frumos ar fi în alte locuri din lume, recunosc. Am avut atâtea ocazii să plec peste hotare, să devin cetățean al altei țări… Nu din patriotism, ci din cauza unui dor care mă mistuie mereu, eu simt că nicăieri nu e mai bine decât acasă. Viiiin”, a mai adăugat vedeta.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.