Setari Cookie-uri

Rețeta delicioasă de brioșe cu ciocolată a Ilincăi Vandici. Băiețelul ei, Zian, o ajută să pregătească acest desert savuros!

Ilinca Vandici este o gospodină desăvârșită, iar de curând, vedeta le-a arătat internauților cum prepară ea, alături de băiețelul ei, delicioasele brioșe cu ciocolată.

Ilinca Vandici nu este doar o femeie sexy, dar este și o gospodină desăvârșită. Vedeta se descurcă în orice situație și știe cum să prepare din ingredintele pe care le are la îndemână un desert delicios, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

Prezentatoarea de la "Bravo, ai stil" le-a împărtășit internauților rețeta sa de brioșe cu ciocolată, mărturisindu-le că este extrem de ușor de făcut, asta pentru că, fiul ei, Zian, o ajută în prepararea desertului. Mai mult, familia ei îndrăgește tare mult aceste brioșe, mai ales că Ilinca Vandici le-a mai preparat de câteva ori înainte.

"Am descoperit de curând rețeta de brioșe de ciocolata și deja e a treia oară când fac aceasta rețeta alături de Zian! Se prepara extrem de ușor, repede și e chiar un super mod de a petrece timp împreuna!", a scris Ilinca Vandici pe pagina sa de socializare.

Citește și:

Reteța de brioșe a Ilincăi Vandici:

Ingrediente

▪️200 grame făina
▪️300 grame iaurt
▪️200 grame zahăr
▪️150 grame unt rece
▪️80 grame cacao
▪️4 oua
▪️O esența de vanilie
▪️O lingurița de bicarbonat
▪️O lingurița de praf de copt
▪️O lingurița de praf de sare

Mod de preparare

Se amestecă toate ingredientele uscate: făina, zahăr, cacao, bicarbonat, praf de copt, praf de sare până se omogenizează.
Apoi adăugăm untul rece tăiat bucatele și amestecam pana obținem textura pesmetului. Pana aici puteți amesteca ori cu o lingura, ori cu mâna ori cu robotul de bucatarie!
După ce untul s-a încorporat, adăugăm iaurtul, ouăle, esența de vanilie și amestecam pana se obține o consistentă omogena, de aceasta data amestecam neaparat cu mixerul sau robotul de bucatarie.
Se toarnă compoziția in formele de brioșe și se introduc la cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru 15-20 de minute!

Citește și:

După fotografiile distribuite de vedetă, ne putem da seama că brioșele sunt absolut apetisante. Fanii au felicitat-o pe Ilinca pentru rețetă și au promis că vor încerca, la rândul lor, desertul cu ciocolată.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.