Setari Cookie-uri

Fiul lui Cosmin Seleși a fost diagnosticat greșit cu Sindromul Down! Fostul prezentator tv a trăi momente cumplite de panică!

Cosmin Seleși a vorbit în podcastul lui Cătălin Măruță despre un moment teribil din viața sa. Actorul a trăit momente cumplite după ce un psiholog l-a diagnosticat greșit pe fiul său, punându-i diagnosticul de Sindromul Down.

Cosmin Seleși este un personaj care chiar are multe de povestit, și pe bună dreptate, viața actorului este, parcă, un scenariu de film. După ce și-a schimbat traiectoria în viață, Cosmin Seleși și-a deschis sufletul și a vorbit în podcastul lui Cătălin Măruță și despre alte experiențe care au dus la formarea lui de astăzi.

La un moment dat, Cosmin Seleși a vorbit despre un moment extrem de greu din viața sa. Actorul a trăit clipe de spaimă, după ce un psiholog l-a diagnosticat greșit pe fiul său, susținând că cel mic suferă de Sindromul Down.

Fostul prezentator tv a povestit cum Tudor, băiatul său, era agresiv la grădiniță, astfel că la trei ani și jumătate, acesta l-a dus pe cel mic la psiholog. Acolo, specialistul i-a pus diagnosticul de Sindrom Down, moment în care Cosmin Seleși a simțit cum viața sa se prăbușește.

Citește și:

Din fericire, psihologul s-a înțelat cu privire la starea lui Tudor, astfel că Seleși a putut sufla ușurat, știind că cel mic nu suferă de Sindromul Down.

„Am mers cu el la psiholog de la trei ani jumătate, pentru că bătea copiii și nu mă înțelegeam cu el. Bătea copiii la grădiniță. Am fost la cineva și un psiholog mi-a zis: «Vezi că are sindromul Down» și să mă duc cu el la psihiatru. M-am dus la grădiniță, i-am spus directoarei și ea a zis: «Poftim? Nu există așa ceva. Tudor? Nu.» Eram terminat”, i-a povestit Cosmin Seleși lui Cătălin Măruță.

Cosmin Seleși, un tată împlinit

Cosmin Seleși este tatăl unui băiat și al unei fetițe, iar viața sa s-a schimbat radical după ce a devenit părinte. El a vorbit despre cei doi copii ai săi, spunând că deși sunt firi diferite, ambii sunt extrem de buni și generoși.

Citește și:

„Mi s-a schimbat viața total după ce a venit Tudor pe lume. În momentul ăla am cunoscut un sentiment de iubire pe care nu-l mai cunoscusem niciodată în viața mea. Este în continuare din ce în ce mai mult.

După care a venit Ilinca pe lume, am fost doborât de ea. Îl iubesc pe Tudor de mor, dar Ilinca este ceva… mă sperie gândul că peste cinci ani va fi altfel. Tudor e foarte sensibil, e un om tare bun. Într-un cantonament, unul din gașcă l-a agresat. Atunci mi-a zis: «Tata, nu pot să-ți spun. Ei sunt prietenii mei și le fac rău».

Ilinca e mai hotărâtă. Am reușit să-i creștem pe amândoi astfel încât să înțeleagă ce se poate și ce nu se poate, Tudor se mai supără, dar Ilinca dacă vrea să obțină ceva cu adevărat, o să obțină. Ea e mai bătăioasă, se joacă doar cu băieți, face karate”, a mai dezvăluit el.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.