Setari Cookie-uri

Fiica Adrianei Iliescu a terminat liceul în calitate de șefă de promoție. Eliza Iliescu se va înscrie la două facultăți

Eliza Iliescu a terminat liceul cu o medie foarte mare, iar acum fiica celei mai bătrâne mame din România se pregătește de examenul de bacalaureat. La 17 ani, Eliza Iliescu știe exact ce vrea să facă în viață, mai ales că mama sa este un exemplu pentru ea.

Eliza Iliescu, fiica celei mai bătrâne mame din România, a absolvit liceul ca șefă de promoție, iar media generală este una de toată laudă. Cu toate acestea, proaspăta absolventă spune că nu vrea să se laude cu notele sale și că vrea să fie considerată o persoană normală.

Cu toate că a muncit în ultimii ani pentru a avea rezultate excelente la învățătură, Eliza Iliescu rămâne o fire modestă, chiar dacă notele sale pot fi date drept exemplu pozitiv și pentru alți elevi de vârsta ei.

"Nu m-am considerat niciodată, așa cum spuneți dumneavoastră, o mică-vedetă. Dimpotrivă am fost și sunt un om normal. Colegii și profesorii mei așa cred că m-au privit. Și eu la fel pe ei, ca pe niște oameni normali. Uneori însă am aflat că există și excepții. Nu-mi face nicio plăcere să vorbesc despre asta și vreau ca lumea să mă considere un om normal, așa cum îi văd și eu pe cei din jurul meu”, a mai spus Eliza Iliescu pentru Impact.

Citește și:

Chiar în această perioadă, Eliza Iliescu repetă pentru examenul maturității, pentru care, spune ea, s-a pregătit foarte mult, astfel că nu are niciun fel de emoție.

„M-am pregătit bine pentru acest examen, așa că-l aștept încrezătoare în forțele mele. Nu am prea mari emoții!”, spune tânăra, potrivit libertatea.ro.

În ceea ce privește facultatea, Eliza Iliescu va urma pașii mamei sale și va da admiterea la Facultatea de Litere. Pentru că îi face mare plăcere să studieze, fiica Adrianei Iliescu vrea să se înscrie și la Facultatea de Filozofie, urmând, în paralel, cele două instituții.

"Nu am luat niciun moment în calcul varianta de a studia în străinătate. Așa că m-am oprit asupra a două variante. Este vorba despre Facultatea de Litere, dar și de cea de Filosofie. Am decis să urmez modelul mamei și cum ea a fost profesoară, asta vreau să fac și eu! Realizez că nu va fi simplu, mai ales că voi încerca să le urmez în paralel, dar îmi doresc să încerc să fac asta! Și să calc pe urmele mamei.", a mai spus Eliza Iliescu.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.