Setari Cookie-uri

Gabriela Dima a câștigat MasterChef 2022! Cu cei 50.000 de euro, câștigătoarea vrea să își deschidă un studio de gătit

MasterChef și-a anunțat câștigătorul, iar Gabriela Dima a fost cea care i-a impresionat la maxim pe jurați!

Gabriela Dima este noul MasterChef al României, asta după o luptă strânsă în care s-a duelat în bucătărie cu ceilalți participanți. Juriul a decis, iar preparatele aspectoase și pline de savoare ale concurentei i-au adus Gabrielei Dima titlul de MasterChef, dar și premiul de 50.000 de euro.

"Titlul de MasterChef România 2022 înseamnă pentru mine faptul că mi-am atins scopul pentru care am venit aici”, a spus Gabriela, potrivit magicfm.ro.

În ceea ce primește planurile sale de viitor, câștigătoarea MasterChef știe foarte bine ceea ce vrea să facă cu cei 50.000 de euro câștigați. Ea îți dorește să își deschidă un studio de bucătărie, acolo unde să îi învețe și pe alții tainele din spatele preparatelor de revistă.

Citește și:

"Dacă o să câștig marele premiu o sa-mi fac un studio de gătit”, a spus Gabriela Dima înainte de finală.

Preparatele cu care câștigătoarea i-a impresionat pe chefii de la emisiunea MasterChef au fost "Lollipop de bibilică cu foie gras, creier de vițel cu nucșoară și dulceață de ceapă cu coriandru", iar la desert, Gabriela Dima a preparat "Biscute cu nuci, cremă de brânză de capră, coulis de căpșuni și pară poșată în vin."

Gabriela Dima are 33 de ani și este de profesie media manager. Pe lângă meseria de zi cu zi, noul MasterChef este creator de conținut și deține un blog culinar, acolo unde o urmăresc mai bine de 23.000 de oameni.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.