Setari Cookie-uri

Nicușor Dan a dat-o Afara pe Gabriela Szabo de la conducerea CSM. Primarul Capitalei, nemulțumit de rezultatele echipei

Nicușor Dan a dat-o afară pe Gabriela Szabo de la conducerea CSM. Hotărârea a fost luată de către edilul Capitalei, după ce acesta fost nemulțumit de rezultatele slabe ale echipei, inclusiv de ratarea titlului de campioană.

Gabriela Szabo a primit o lovitură grea de la edilul Capitalei, Nicușor Dan. Acesta a decis să o dea afară pe campioana de atletism, fiind dezamăgit de prestația ei din cadrul conducerii CSM.

Primarul Capitalei a spus că o înlocuiește pe Gabriela Szabo, după ce echipa CSM nu s-a obținut titlul de campioană, motivând faptul că sportiva nu a reușit să gestioneze bine activitatea clubului.

Mai mult, Nicușor Dan a spus că va trimite Corpul de Control pentru a verifica activitatea din ultima perioadă a clubului.

"Am luat decizia de a schimba conducerea Clubului Sportiv Municipal București. Directorul general al CSM, Gabriela Szabo, va fi detașată la conducerea Centrului Dalles, iar în locul ei va fi numit interimar unul dintre directorii adjuncți.

Înainte de a lua această decizie, am discutat cu membrii Consiliului de Administrație al CSM București, iar concluzia a fost clară – schimbarea e necesară. Actuala conducere a ratat obiective competiționale, a determinat plecarea unor oameni valoroși și a avut un management defectuos (decizii pripite și fără consultare, dar și tergiversarea luării altor decizii, incapacitatea de a armoniza relațiile interne, abordări conflictuale în interacțiunile cu șefii secțiilor sportive).

Citește și:

În același timp, în urma semnalelor primite din interior, voi trimite Corpul de Control pentru a verifica activitatea CSM București.

Precizez că am toată prețuirea pentru performanțele sportive ale Gabrielei Szabo, dar decizia pe care am luat-o privește activitatea ei în fruntea CSM București.”, a anunțat Nicușor Dan, pe contul oficial de Facebook.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.