Setari Cookie-uri

Sore, decizie radicală după despărțirea de tatăl fetiței sale! Ce a hotărât artista în legătură cu creșterea lui Erin?

Sore a anunțat pe paginile sale de socializare că povestea de dragoste dintre ea și Mircea, tatăl fetiței sale, s-a sfârșit. Artista a mărturisit că deși cei doi nu mai formează un cuplu, vor forma întotdeauna o familie pentru Erin.

Sore și-a luat prin surprindere fanii, atunci când a scris pe rețelele de socializare că s-a despărțit de Mircea, tatăl fetiței sale. Artista nu a dat detalii despre motivele despărțirii, însă a mărturisit că cei doi vor forma întotdeauna o familie pentru cea mică, chiar dacă povestea lor de iubire s-a sfârșit.

După 8 ani de relație, Sore a recunoscut că s-a maturizat, iar acum vede lucrurile cu alți ochi. Tot ea a mai spus că ea și Mircea nu mai formează de ceva timp un cuplu, însă vor avea o relație civilizată, așa cum este și normal, pentru micuța Erin.

„Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin. De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vorm forma mereu o familie.Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz.”, a scris cântăreața pe social media.

Citește și:

Sore și fostul ei iubit, Mircea, nu au fost căsătoriți, deși bărbatul a cerut-o de soție pe artistă în anul 2017. De altfel, și aparițiile lor publice împreună au fost extrem de rare, motiv pentru care fanii au bănuit de mult timp că lucrurile nu sunt așa de roz între cei doi.

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.