Setari Cookie-uri

Wow, ce bine arată mama lui Dan Bălan! La cei 61 de ani, Ludmila Bălan este într-o formă fizică de invidiat!

Ludmila Bălan, mama celebrului Dan Bălan, este într-o formă fizică de invidiat. Talia de viespe și zâmbetul fermecător o fac pe vedetă să fie una dintre cele dorite femei din Republica Moldova.

Toată lumea îl cunoaște pe Dan Bălan, fondatorul trupei O-Zone, artist ce și-a continuat cariera muzicală pe plan internațional, chiar și după destrămarea trupei. Deși au trecut ani buni de la lansarea melodiilor cântate de băieții de la O-Zone, fanii trupei fredonează în continuare piesele care au pus Republica Moldova pe harta muzicală internațională.

Totuși, puțini știu faptul că Dan Bălan a moștenit talentul muzical chiar de la mama sa. Ludmila Bălan, în vârstă de 61 de ani, este o prezență energică și pozitivă la fiecare apariție a sa.

Mama lui Dan Bălan este prezentatoarea emisiunii "Tanti Ludmila Show", din Republica Moldova, însă este și o petrecăreață pe cinste, asta pentru că vedeta cântă la diferite spectacole sau evenimente, aducând multă energie bună tuturor celor care o ascultă.

Citește și:

La cei 61 de ani pe care îi are, Ludmila Bălan este una dintre cele mai efervescente artiste din lume și demonstrează, cu multă încredere, că vârsta este doar un număr. Mai mult, trupul bine lucrat la sală ar putea să le facă invidioase pe multe dintre fetele de 20 de ani. Cu o alimentație sănătoasă, gândire pozitivă, dar și mult sport, Ludmila Bălan oferă un spectacol de încredere în sine și tinerețe.

„Cred in energia care se transmite, care face sa se intample ceea ce vrei sa se intample cu adevarat”, spune Ludmila Balan, potrivit stirimedia.com.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.