Setari Cookie-uri

Nu o să îți vină să crezi ce meserie avea Neti Sandu înainte de a lucra la ProTv! A făcut asta timp de 18 ani!

Celebra prezentatoare, Neti Sandu, încântă în fiecare dimineață telespectatorii cu previziunile astrale. Chiar dacă este pe sticlă de mai bine de 27 de ani, Neti Sandu a avut cu totul altă meserie înainte de a veni în echipa Pro.

Neti Sandu prezintă, în fiecare dimineață, horoscopul, în cadrul știrilor matinale de la ProTv. Cu o voce caldă și o prezență plăcută, Neti Sandu este îndrăgită de mii de telespectatori care nu ratează previziunile făcute de vedetă.

Cu toate că Neti Sandu este pe post de mai bine de 27 de ani, vedeta a avut un alt job, cu totul și cu totul diferit față ce tot ce face acum. Înainte de a intra în televiziune, Neti Sandu a fost bibliotecară la un institut de proiectări și arhitectură, timp de 18 ani.

"Înainte să lucrez la PRO TV am fost bibliotecară la un institut de proiectări și arhitectură. 18 ani.” a declarat Neti Sandu pentru Viva!

Meseria de bibliotecar nu i-a adus lui Neti Sandu prea mari împliniri, asta pentru că viața de atunci i se părea destul de monotonă. În paralel, ea făcea și facultatea, astfel că vedeta a fost nevoită să își împartă timpul între studii și job.

Citește și:

„Viața mea era destul de monotonă, să zic așa. Trebuia să respect programul de la 8.00 la 16.30, dar în timpul acesta am făcut și facultatea, am citit foarte mult. Era ca și cum urcam un munte și mă îmbogățeam pe măsură ce ajungeam în vârf.” a mai spus Neti Sandu, pentru sursa de mai sus.

Cât despre prima zi de muncă în cadrul postului tv, Neti Sandu a mărturisit că a avut o grămadă de emoții.

"Prima zi a fost extraordinar de plină de emoții, o explozie de emoții, pentru că era prima dată când făceam parte dintr-o emisiune. Era matinalul „Ora 7, Bună dimineața’. Nu repetaserăm decât, eu cel puțin, vreo două săptămâni înainte și acum era directul, care era copleșitor.

Și eram cu Florin Călinescu și după ce s-a terminat emisiunea ne-am strâns toți și am stat vreo 4 ore să analizăm cum a fost emisia și m-a întrebat cum m-am simțit și i-am zis că m-am simțit, nu știu cum eram, de parcă eram doamna Sanda Țăranu de la TVR.”, a mai spus vedeta.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.