Setari Cookie-uri

Oana Roman, criticată din cauza educației pe care o oferă fiicei: Da, sunt o penibilă, îmi aduc copilul să mănânce și să...

Oana Roman a fost criticată dur din cauza educației pe care i-o oferă fiicei sale, iar ea nu s-a putut abține să nu îi dea replica direct pe contul ei de Instagram, locul unde mii de oameni stau cu ochii pe ea zilnic, unde o critică, dar unde îi și dau comentarii de apreciere.

Oana Roman, replici dure din partea unei urmăritoare

Oana Roman este una dintre cele mai urmărite persoane publice, pe care oamenii o apreciază datorită sincerității de care dă dovadă de fiecare dată. Vedeta a avut o perioadă în care nu dădea prea mare atenție haterilor din mediul online, dar de la un timp nu se mai poate abține mai ales când vine vorba despre familia pe care o iubește enorm și despre care nu suportă să audă lucruri mai puțin bune, mai ales venind din partea unor necunoscuți. Astfel, recent, partenera de viață a lui Marius Elisei s-a luat la ceartă cu una dintre urmăritoarele sale, după ce aceasta i-a criticat felul în care își educă fiica.

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.