Setari Cookie-uri

Elena Merișoreanu, mărturisiri despre Corina Caciuc! Artista a stat la aceeași masă cu actuala iubită a lui Reghecampf

Elena Merișoreanu a dezvăluit ce impresie i-a lăsat Corina Caciuc, actuala iubită a lui Reghecampf, după ce s-au întâlnit la un eveniment monden.

Elena Merișoreanu a fost invitată la un eveniment monden zilele trecute, în cadtul căruia s-a întâlnit cu Laurențiu Reghecampf, dar și cu actuala lui parteneră, Corina Caciuc. Cei trei au avut locurile unul lângă celălalt la masă, iar artista de muzică populară a profitat de ocazie pentru a schimba câteva idei cu femeia care i-a dăruit lui Reghecampf încă un fiu.

Artista a declarat că s-a bucurat de întrevederea cu cei doi și a recunoscut că fostul partener al Aneimaria Prodan este în culmea fericirii. În ceea ce o privește pe Corina Caciuc, Elena Merișoreanu a mărturisit că aceasta este o femeie deosebită și că are mare grijă de micuțul Liam.

„M-am bucurat că soția lui actuală este o persoană deosebită. Am discutat, spunea că se grăbește, că alăptează și nu mai poate să stea. I-am văzut foarte fericiți, iar Reghecampf mai avea un motiv de bucurie.

Citește și:

Mama lui, care avea mari probleme de sănătate, se simte mai bine. Eu mă știu cu tatăl lui din tinerețe, era directorul casei de cultură din Târgoviște, și mereu ne aștepta cu de toate. Dar revenind la gala de astăzi, trebuie să spun că a fost o seară minunată”, a declarat cântăreața, pentru viva.ro.

Elena Merișoreanu și regetata Ionela Prodan, fosta soacră a lui Reghecampf și mama Aneimaria Prodan, au fost prietene de nedespărțit. Cele două artiste de muzică populară participau împreună la evenimente și aveau o relație extrem de strânsă.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.