Setari Cookie-uri

Justin Bieber, noi detalii despre starea sa de sănătate. Artistul a rămas paralizat pe partea dreaptă a feței

Justin Bieber și-a șocat fanii la sfârșitul săptămânii trecute, atunci când a distribuit pe social media un video cu el în care se poate observa cum jumătatea dreaptă a feței îi este paralizată. Acum, la câteva zile distanță, cântărețul a făcut noi declarații despre starea sa de sănătate.

Justin Bieber trece prin momente de-a dreptul îngrozitoare, asta de când jumătate din față i-a paralizat. Artistul a postat, la sfârșitul săptămânii trecute, un video în care le arată fanilor cum se manifestă sindromul Ramsay Hunt de care suferă și le-a vorbit despre paralizia facială pe care o are, și din cauza căreia este nevoit să își anuleze mai multe concerte.

Starul de peste ocean își păstrează optimismul și își pune toată încrederea în Dumnezeu. Mai mult, o dată ce a luat o pauză de la concerte, Bieber a putut să se odihnească mai mult, lucru ce a contribuit semnificativ la ameliorarea simptomelor.

La câteva zile de la anunțul făcut de artist cu privire la starea lui de sănătate, Justin Bieber a revenit cu noi detalii despre boala de care suferă.

Citește și:

"Vreau să împărtășeșec puțin din cum m-am simțit. Pe fiecare zi a fost mai bine și print tot disconfortul, am găsit alinare în Cel care m-a creat și mă știe.

Mi-am amintit că El mă știe cu totul. Știe părțile mele întunecate pe care nu vreau să e știe nimeni și mă primește constant în brațele Sale iubitoare. Perspectiva asta mi-a dat pace pe parcursul aceste furtuni oribile prin care trec. Știu că furtuna va trece, dar până atunci Iisus e cu mine”, a transmis artistul pop.

Săptămâna trecută, Justin Bieber și-a șocat fanii după ce le-a spus că nu poate clipi din ochiul drept și nu își poate mișca nici colțul drept al gurii și nici nara dreaptă.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.