Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan, declarații halucinante după ce Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova

Vestea că Laurențiu Reghecampf nu mai este antrenor la Universitatea Craiova a făcut-o pe încă actuala lui soție, Anamaria Prodan să își dea cu părerea despre situația în care se află fostul antrenor. Impresara a declarat că gândurile la amante i-au stricat viitorul fostului ei partener.

Laurențiu Reghecampf și-a luat adio de la Universitatea Craiova, iar acum fostul antrenor este liber de contract! Chiar dacă nimeni nu se aștepta la o astfel de veste, Anamaria Prodan a precizat că de ani buni fostul ei partener nu a mai avut nicio reușită profesională, iar această decizie era inevitabilă.

La scurt timp după anunțul făcut de echipa pe care Reghecampf o antrena, Anamaria Prodan a împărtășit cu internauții părerea sa critică despre situația în care se află încă actualul ei soț. Impresara a declarat că Reghecampf se află într-o situație delicată din cariera sa și își dorește pentru el să își găsească cât mai repede un club de fotbal care să îl angajeze.

"Când nu ai rezultate, ca antrenor, ești demis. Asta e viața. Vă spun sincer, eu mă rog pentru el să nu stea mult pe tușă și să-și găsească un angajament. Dar, și să reușească. În acest moment, el se află într-un moment delicat, cel puțin în România.", a declarat Anamaria Prodan, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Mai mult, mesajul dur al impresarei a continuat în aceeași notă, iar Anamaria Prodan a spus că gândul la amante l-a distrus pe Reghecampf și i-a adus nenumărate eșecuri în viață.

"Dacă va mai prelua o echipă din România și nu va reuși, atunci va fi compromis, Și profesional și personal. E greu să te mai concentrezi la fotbal, când ești mai mult cu gândul la amante, la cum să-ți furi familia. El a avut rezultate doar atunci când a fost liniștit.

Și-a distrus munca în ultimii ani. A crezut că a atins cerul cu mâna și a ajuns milionar, dar nu este deloc așa. Este jenant să ajungi să te dea afară din Arabia Saudită. Din păcate, a ajuns batjocura tuturor. Nu mai are respectul copiilor, a familiei. Va ajunge foarte, foarte rău dacă nu-și va găsi repede ceva”, a mai declarat impresara.

Citește și:

Universitatea Craiova a anunțat săptămâna trecută că încetează colaborarea cu Laurențiu Reghecampf, mulțumindu-i pentru tot ceea ce a făcut pentru echipă.

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.