Setari Cookie-uri

FLY PROJECT lansează BIPOLAR - o piesă manifest

Bipolar este noul single Fly Project, un manifest pentru stările prin care trece un om și lumea în care trăiește, care îl provoacă la un carusel de sentimente

Muzica Fly Project este permanent în toate cluburile din lumea întreagă, strânge sute de milioane de vizualizãri și zeci de mii de oameni împreună, la concerte. Tudor a decis să scoată și o piesă cu un mesaj puternic, care dă speranță și bucurie celor care le-au pierdut, din orice motiv.

Bipolar este noul single Fly Project, un manifest pentru stările prin care trece un om și lumea în care trăiește, care îl provoacă la un carusel de sentimente. Piesa te motivează să iei lucrurile așa cum sunt, să cauți soluții și să te bucuri de viață pe un ritm de reggaeton.

"Piesa asta este despre mine, despre tine, despre el.. despre noi toți în anumite momente, când viața ne aruncă în niște stări pe care trebuie să le trăim din mers, în care nu avem timp să înțelegem ce se întâmplă cu noi, când ne afundăm în treburi și uităm de noi. Întotdeauna însă există o soluție, o zi de mâine mai limpede și care îți arată că totul se poate rezolva, poate să fie bine, să uiți de probleme și să dansezi" spune Tudor.

Citește și:

Bipolar, produsă de Tudor Ionescu și echipa United States Of Music, studioul deținut de artist, este lansată astăzi, simultan în toatãlumea, pe toate platformele de streaming și magazinele muzicale.

"Pentru că toată lumea este activă pe TikTok, am încărcat acolo piesa întreagă, pe părți, să fie disponibilă integral, și abia aștept să văd la ce tiktok'uri vă inspiră, ce povești ne spunem mai în glumă, mai în serios, ce ne învățăm unii pe ceilalalți sau de ce râdem împreună, și o să puteți vedea la tot ce m-am gândit și eu și ce surprize vor mai urma în scurt timp" povestește Tudor.

En Vogue, piesa lansată la finalul anului trecut, a ajuns numãrul 1 în topurile radio din mai multe tări din Asia și Europa, urcând în stream'uri și vizualizări.

Citește și:

    Toca Toca, cea mai iubită piesă Fly Project worldwide, este piesa care a strâns sute de milioane de vizualizări în toată lumea, a fost pe primele locuri în foarte multe țări și a făcut ocolul globului de la cele mai tari cluburi și evenimente, fiind pe buzele tuturor și astăzi și virală pe TikTok și social media în general.

    Vizionare placuta


    Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.