Setari Cookie-uri

Antonia, rugă pentru Divinitate! Ce mesaj controversat a postat artista pe rețelele de socializare?

Antonia a postat un mesaj care i-a uimit pe fanii ei, asta mai ales că vedeta nu este la prima postare de acest gen.

Antonia și-a surprins din nou fanii cu un mesaj controversat pe care l-a postat pe rețelele de socializare. Vedeta, deși pozează cu zâmbetul pe buze, își exprimă nemulțumirile prin intermediul postărilor pe care le scrie pe social media.

Cu toate că din exterior viața Antoniei pare perfectă, se pare că lucrurile nu stau întotdeauna astfel, iar postările artistei le dau internauților de gândit. Starea psihică a Antoniei pare a fi una delicată, mai ales că vedeta nu este la prima postare de acest gen.

Recent, Antonia a scrie pe pagina sa de socializare că se roagă la Dumnezeu să îi îndepărteze pe toți oamenii din jurul ei care îi provoacă rău. Ea își dorește ca toate persoanele viclene din jurul ei să plece și să nu mai aibă de a face cu oamenii toxici.

Citește și:

"Te rog, Doamne, îndepărtează din viața mea toți oamenii fără valoare, dubioși, egoiști și vicleni, indiferent de cât de frumoși, cool sau fermăcători ar apărea!", este mesajul postat de Antonia pe social media.

Fanii și-au dat seama imediat că Antonia nu trece prin cea mai bună perioadă a sa, mai ales că de-a lungul timpului vedeta a mai scris și alte gânduri de ale sale pe Facebook, și nu întotdeauna acestea au fost pozitive.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.