Setari Cookie-uri

Irina Petrea, cunoscută ca SuperNanny a trăit o adevărată dramă. Părinții ei s-au stins în condiții greu de imaginat

Irina Petrea, cunoscută publicului sub numele de SuperNanny a povestit drama care i-a marcat întreaga viață. Vedeta și-a pierdut ambii părinți la distanță unul de celălalt de 5 luni, iar recent și fratele ei vitreg a decedat în urma unei ciroze avansate.

Irina Petrea, cunoscută de publicul larg în urma emisiunii pe care o modera la PrimaTV, SuperNanny, a fost invitată de Mihai Ghiță să își deschidă sufletul și să vorbească despre amănunte din viața sa, atât despre cele plăcute, cât și despre cele mai puțin plăcute.

Vedeta a vorbit cu multă durere despre pierderea ambilor săi părinți, moment ce a marcat-o profund pe cea mai cunoscută dădacă din România. Irina Petrea a vorbit despre momentul în care tatăl ei a făcut un accident vascular cerebral și chiar dacă lucrurile păreau că se vor îndrepta și vor reveni la normal, tatăl său a murit la spital, singur, la începutul anului 2020.

"I-am pierdut în ultimii doi ani pe amândoi. În 2020 a murit tata, în condiții foarte oribile. Făcuse un accident vascular cerebral în decembrie 2019, norocul lui a fost că tocmai atunci venisem eu acasă, în 10 minute am chemat salvarea, au venit, le-am spus clar că tata a făcut accident vascular cerebral, știam care sunt semnele. L-au luat, în două ceasuri era deja pe terapie, pe perfuzie, s-a recuperat foarte bine, a rămas cu o pierdere de echilibru și, bineînțeles, a fost pus pe medicație, lua anticoagulante.

Citește și:

La un moment dat, dezechilibrându-se, a căzut, s-a tăiat, i-au făcut o transfuzie, l-au stabilizat, după care s-a rupt filmul. Nu am mai putut să discutăm cu medici, cu asistente, cu nimic, a fost dus, izolat într-o aripă de spital unde nu aveam nici semnal să sunăm, nu primeam niciun fel de comunicare.", a povestit Irina Petrea în emisiunea lui Mihai Ghiță.

Peste doar cinci luni, vedeta urma să trăiască din nou aceeași durere, de data aceasta mama ei stingându-se din viață. Totul a fost filmat, iar Irina Petrea nu a mai putut face nimic pentru cea care i-a dat viață.

"În seara aceea mi-au comunicat că a murit, iar mama a murit la cinci luni după (…). Pe mama am avut-o filmată cum a murit, pentru că i-am pus camere video în casă, ca să pot s-o ajut dacă se întâmplă ceva.

Citește și:

Aveam vecine care aveau cheia, doctorița, care era foarte aproape de ea. În fața camerei a intrat în comă și în câteva ore a ajuns la spitalul de neurochirurgie la Iași cu elicopterul! Dar nu se mai putea face absolut nimic”, a povestit vedeta, cu durere în glas.

Mai mult, Irina Petrea și-a pierdut și fratele vitreg în urmă cu tei luni, acesta fiind diagnosticat cu ciroză.

"A murit și fratele meu, acum trei luni. A făcut o ciroză și s-a dus. Eram frați numai de tată”, a mai declarat vedeta.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.