Setari Cookie-uri

Adevărul despre relația dintre Cristian Boureanu și Laura Dincă. Diferența de 24 de ani nu a fost un impediment în relația lor

Cristian Boureanu a vorbit despre relațiile sale, printre care, poate și cea mai comentată, este cea cu Laura Dincă. Tânăra avea doar 18 ani atunci când l-a cunoscut pe fostul politician, iar timp de 6 ani cei doi s-au iubit departe de ochii presei.

Cristian Boureanu a fost invitat recent în podcastul lui Cătălin Măruță, acolo unde și-a deschis sufletul și unde a vorbit despre momonte mai puțin știute din viața sa, printre care și relațiile cu femeile pe care le-a iubit.

Ultima sa relație, poate și cea mai comentată atât de presă, cât și de apropiații celor doi, a fost cea cu Laura Dincă. Tânăra avea doar 18 ani atunci când s-a îndrăgostit de Boureanu, însă vârsta nu a fost niciodată un impediment în calea poveștii lor de dragoste.

Omul de afaceri a recunoscut că are în continuare sentimente pentru Laura, însă povestea s-a terminat, iar cei doi au rămas în relații bune.

"Laura, într-adevăr, când ne-am cunoscut, avea 18 ani și câteva luni. Toată lumea a urlat, de la familie, tata, fratele meu, toți se dădeau cu capul de pereți. Pe mine mă distrează foarte mult cum oamenii… știi vorba aia românească: câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia? Deci, atâta ură și polarizare pe niște chestii care, până la urmă, nu sunt treaba ta. Și ca dovadă că noi am avut o relație superbă șase ani și ceva și acum mai am sentimente față de Laura. 100% știe și ea.

Citește și:

Eu am încercat tot timpul să iau partea bună de la viață. Ce să fac? Să mă dau cu capul de pereți că am cunoscut o fată pe care o iubesc, dar e mai mică decât mine cu 24 de ani sau să zic, paradoxal, chiar dacă e mai mică decât mine cu 24 de ani, uite că avem sentimente comune.", a spus Cristian Boureanu în podcastul lui Măruță.

După despărțire, cei doi au mai fost văzuți împreună, iar Laura Dincă a declarat atunci că este normal să aibă în continuare o relație civilizată cu cel pe care l-a iubit timp de 6 ani.

"E normal să vorbim atunci când ne vedem, am fost șapte ani împreună, ne respectăm, suntem civilizați. Mai multe nu am de spus”, a declarat Laura Dincă pentru fanatik.ro.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.