Setari Cookie-uri

Câți bani a câștigat Teo Trandafir în urma emisiunii de la KanalD? Schimbări de ultim moment în trustul Dogan

Vestea că emisiunea lui Teo Trandafir se sfârșește după ce ani buni a fost lider de audiență a șocat pe toată lumea. Totuși, vedeta a încasat o sumă frumușică în urma colaborării cu trustul Dogan. Iată despre câte mii de euro este vorba!

Emisiunea lui Teo Trandafir a fost scoasă din grila de program a trustului Dogan, iar vedeta a rămas fără show-ul pe care l-a moderat vreme de ani buni. Cu toate că a avut cifre de audiență frumușele, se pare că în ultimii doi ani emisiunea lui Teo nu a mai fost atât de urmărită ca înainte.

Cu toate acestea, se pare că șefii de la Kanal D doar au pus emisiunea lui Teo pe pauză, iar în locul acesteia se va difuza emisiunea matrimonială a Andreei Mantea. Bârfele din presă vorbesc despre o vacanță de vară binemeritată în ceea ce privește emisiunea, așa că, cei care o îndrăgesc pe Teo Trandafir o vor putea vedea din nou pe micile ecrane, începând cu luna septembrie.

„O să avem ce ne povesti când ne reîntâlnim, până atunci să ne dea Domnul sănătate, numai bine. Vacanță plăcută!”, a spus Teo Trandafir în ultima sa emisiune difuzată înainte de vacanță, relatează fanatik.ro.

Citește și:

Chiar și cu această pauză, Teo Trandafir a adunat o sumă frumușică în urma colaborării cu Kanal D de până acum. Potrivit fanatik.ro, Teo Trandafir ar fi câștigat 4.000 euro salariu net lunar. La un calcul rapid, vedeta ar fi încasat nu mai puțin de 48.000 de euro anual, în urma emisiunilor de la KanalD.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.