Setari Cookie-uri

Oana Zăvoranu, mesaj cu subînțeles din partea soțului, cu ocazia zilei sale de naștere. Vedeta își dorește să devină mamă?

Astăzi este o zi specială pentru Oana Zăvoranu, asta pentru că vedeta împlinește frumoasa vârstă de 49 de ani. Printre sutele de felicitări, poate cea mai emoționantă pentru vedetă este chiar cea primită de la soțul ei, Alex Ashraf. Acesta i-a mărturisit toată dragostea lui și a asigurat-o că cel mai mare vis al ei se va îndeplini curând.

Astăzi este o zi cu totul și cu totul specială pentru Oana Zăvoranu, asta pentru că vedeta împlinește frumoasa vârstă de 49 de ani. Urările de bine au început să curgă încă de la miezul nopții, iar vedeta a fost felicitată de prietenii apropiați, dar pe departe cel mai emoționant mesaj l-a primit chiar de la soțul ei, Alex Ashraf.

Partenerul de viață al vedetei a felicitat-o cu ocazia aniversării sale și a asigurat-o de iubirea lui necondiționată. Mai mult, acesta i-a spus că împreună vor îndeplini cea mai mare dorință a vedetei și că împreună vor reuși să facă tot ceea ce și-au propus.

”La mulți ani, iubita mea soție. Te iubesc din tot sufletul și știu că anul acesta vom face tot ce ți-ai dorit. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru familia pe care o avem împreună. Multă sănătate îți doresc și fie ca tot ce ai visat să ți se îndeplinească”, a scris soțul Oanei Zăvoranu pe social media.

Citește și:

Oana Zăvoranu își dorește să devină mamă

Oana Zăvoranu își dorește să devină mamă, însă până acum nu a simțit că are alături de ea partenerul potrivit. Toate aceste lucruri s-au schimbat de când l-a cunoscut pe Alex Ashraf, iar acum vedeta se gândește tot mai des la momentul în care își va ține propriul copil în brațe.

Vedeta a fost întrebată în mai multe rânduri de către fanii ei în legătură cu momentul în care va deveni mamă, iar Oana Zăvoranu le-a spus că nu este treaba nimănui să știe lucruri ce țin de viața sa personală.

”Nu cunosc cum e viața cu copii neavând... Deși nu e treaba nimănui să mă întrebe ceva atât de personal, am răspuns... Pe viitor am să experimentez și viața cu copil... E toată lumea calmă acum?”, a răspuns Oana Zăvoranu pe Instagram.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.