Setari Cookie-uri

Amna, atac de panică și clipe de coșmar! Fiul ei s-a pierdut în pădure, iar vedeta l-a căutat minute bune

Amna a trecut printr-o experiență cu adevărat îngrozitoare, dispariția copilului său în pădure. Vedeta se afla alături de cel mic, însă, într-o clipă de neatenție, David a fugit de lângă ea și s-a făcut nevăzut în pădure.

Amna a trecut prin momente de groază acum câteva zile, asta după ce David, fiul ei, s-a făcut nevăzut în pădure. Vedeta a făcut un atac de panică și a plâns în hohote, strigându-l și căutându-l în același timp pe cel mic.

Artista a povestit cum se afla cu fiul ei într-unul dintre parcurile care au ieșire la pădure, iar, la un moment dat, cei doi au mers să ia o gură de aer proaspăt, pe una dintre aleile din pădure. Într-o singură clipă de neatenție, David a dispărut de lângă mama sa și s-a avântat în pădure. Pentru el totul a fost o joacă, mai ales că nu și-a dat seama de pericolele la care se expune, motivând faptul că s-a dus să caute o comoară.

În tot acest timp, Amna împreună cu alte mămici din jur au început să îl strige neîncetat și să îl caute pe David. Într-un final, cu inima cât un purice, Amna și-a găsit copilul, însă l-a și pedepsit pentru fapta sa.

Citește și:

„Al meu a fugit în pădure, de curând asta, și efectiv am făcut un atac de panică pentru că nu îl mai găseam. Îl căutam eu și încă șapte mămici și nouă copii. El s-a dus să descopere o comoară. A vrut să fie cel mai curajos dintre copii și în momentul în care m-am întors 10 secunde, a luat-o la fugă în pădure. M-am stăpânit foarte tare să nu fac foarte urât, dar am plâns în hohote”, a povestit Amna pentru Ego.ro.

Ulterior, Amna i-a explicat la ce riscuri se expune dacă mai pleacă de lângă ea, iar David a înțeles unde a greșit. Cu toate că a tras o sperietură zdravănă, Amna este convinsă că fiul ei va fi mult mai atent data viitoare și că nu va mai pleca niciodată de lângă ea fără să o anunțe înainte.

Citește și:

"L-am pedepsit, l-am trimis în mașină și i-am zis că plecăm acasă. Iar acasă i-am explicat riscurile care sunt atunci când te pierzi de părinți. Până atunci nu îi spusesem toate astea. Am încercat să nu-l sperii cu tot felul de povești că este furat. Sau cum ne explicau bunicii noștri că dacă nu suntem cuminți, ne bagă în sac.

I-am explicat că în pădure îl poate fura cineva, îl poate mânca un animal, poate să rămână rătăcit acolo, să putrezească de foame și de frig. Când am revenit în parc, lângă pădure, în același loc, i-am zis că acum știe riscurile, poate să se ducă în pădure să-și caute comoara. Nu s-a mai dus nicăieri.”, a mai spus vedeta.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.