Setari Cookie-uri

Augustin Viziru trăiește o altă viață de când s-a născut fetița lui, Maria. Uite ce bine îi stă actorului în rolul de tătic!

Augustin Viziru și-a schimbat complet viața după ce a devenit tată. Și nu orice fel de tată, ci tătic de fetiță, iar Maria, fiica lui, are parte de toată atenția și dragostea din lume.

Augustin Viziru și-a schimbat radical viața, asta după ce micuța Maria a intrat în viața sa. Recent, fiica lui a împlinit 2 ani, iar actorul a dezvăluit secretele unei relații tată-fiică perfecte.

Deși era văzut ca un bad boy de către publicul său, împătimit al jocurilor de noroc, dar și un personaj bine cunoscut al petrecerilor nocturne, Augustin Viziru se află, astăzi, în cea mai bună formă a sa. Viața lui de zi cu zi s-a schimbat radical, iar asta i se datorează rolului de tată pe care l-a îmbrăcat cu atât de multă dăruire.

Fostul actor din telenovele este acum un familist convins și spune că venirea pe lume a Mariei i-a schimbat complet traiectoria în viață. Cea mică beneficiază de toată afecțiunea lui, iar cei doi petrec momente de neprețuit împreună.

Citește și:

"Viața de tătic e frumoasă și sănătoasă. De când a apărut fetița mea, m-am lăsat de fumat, mă culc devreme, fac sport. Și când spun că fac sport, nu mă refer la o sală de fitness sau cine știe ce exerciții. Eu alerg cu fetița mea în spate, prin casă, până adoarme. Îi fac toate plăcerile, ce să zic… Primește foarte multă dragoste, dar și ce-i place ei.

Acum câteva zile i-am cumpărat carioci și un tort spectaculos. Mă implic serios în creșterea copilului meu și o ajut cu ce pot pe mama lui, dar câteodată trebuie să plec, că am multe filmări.", a povestit Augustin Viziru pentru viva.ro.

Mai mult, actorul este cel care îi face băița fiicei lui, asta pentru că cea mică așa s-a obișnuit.

"Doar eu îi fac băiță pentru că altfel nu stă, plânge și se agită. Ea vrea doar cu tati la băiță, că așa s-a obișnuit. Este exact ca mine, face urât când nu-i convine ceva. E temperamentală, are energie multă.", a mai spus actorul.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.