Setari Cookie-uri

Un nou concept pe piața torturilor

În ziua de azi, când majoritatea caută profitul maxim cu investiție minimă, Dulce Amintire vine cu un nou concept în materie de tort.

Totul a început cu multă pasiune, răbdare și atenție la micile detalii!
În laboratorul nostru artizanal, pregătim cele mai gustoase torturi, utilizând rețete deosebite și ingrediente naturale! Artizanal în adevăratul sens al cuvântului, unde fiecare tort primește atenția necesară înainte să plece către tine.
Totul a început cu multă pasiune, răbdare și atenție la micile detalii!
Astfel, din dorința de a-ți oferi cele mai bune torturi, ți-am pregătit o gamă variată de rețete delicioase din care poți alege, ori de câte ori ai nevoie de un tort natural și nu în ultimul rând, extrem de gustos!
Realizăm produse proaspete cu ajutorul ingredientelor naturale de înaltă calitate, cu o echipă bine instruită și deschisă la orice tip de provocare!
De aceea, daca iți dorești un tort aniversar care să conțină doar ingrediente de calitate, te poți baza pe noi!
Echipa Dulce Amintire a pornit de la ideea de a descoperi un tort aniversar care să fie delicios si aspectuos din toate punctele de vedere, fără să fii nevoit să îndepărtezi prea mult decor, așa cum se întâmplă în cazul torturilor îmbrăcate în pastă de zahăr.
Nu vom acoperi niciodată torturile în pastă de zahăr, putem doar s-o folosim la unele elemente din decor, dacă îți dorești acest lucru.
Rețetele Dulce Amintire sunt unice pe piață, iar tortul cifră reprezintă un nou trend care nu poate fi trecut cu vederea atât de ușor.
Dulce Amintire utilizează doar ingrediente naturale de înaltă calitate, cum ar fi: ciocolată belgiană, frișcă 35%, mascarpone premium 42%, unt 82% iar lista nu se oprește aici.
În plus, pe lângă toate aceste avantaje de care beneficiezi, noi iți asigurăm transportul produselor în condiții de siguranță cu mașini frigorifice.
Fii sigur de faptul că vei avea parte de o experiență plăcută!
Așadar, dacă ești în căutarea unui tort aniversar din ingrediente naturale, te poți baza cu încredere pe echipa Dulce Amintire!
Punem multă pasiune în tot ceea ce facem, de aceea torturile noastre aniversare prezintă un aspect deosebit și un gust minunat!
Un tort personalizat din ingrediente naturale reprezintă cea mai bună optiune pentru toți cei care vor să iși impresioneze invitații cu ajutorul unor torturi deosebite!
Cauți un tort în București care să-ți întreacă așteptarile? Nicio probema! Echipa Dulce Amintire îți oferă o gamă largă de torturi copii din care să alegi, ori de câte ori ai nevoie de un tort la comandă.
Gustul desăvârșit al ingredientelor naturale își face simțit prezența cu ușurință, iar decorul inedit te va impresiona de la prima vedere, indiferent de tipul de tort pe care ți-l alegi!

Citește și:

Torturi delicioase din ingrediente naturale de bază, FĂRĂ margarină, ciocolată ieftină, ulei de palmier, premix-uri, frișcă vegetală sau alte bazaconii!
La Dulce Amintire torturile sunt delicioase, numai bune de savurat cu cei dragi, ideale chiar și pentru cei mici, dacă nu sunt alergici.

Tot ceea ce se întâmplă în cadrul echipei noastre este realizat cu multă pasiune, profesionalism și răbdare desăvârșită!
Tocmai de aceea, nu ai cum să nu rămâi impresionat de gustul și aspectul torturilor noastre!
Ținem cont de preferințele fiecărui client, nu căutăm să muncim ușor, nu folosim tehnici industriale și ne pasă de fiecare tort în parte!
Echipa noastră muncește cu dăruire pentru gustul și aroma tortului pe care tu îl comanzi!

Nu ezita să-ți uimești oaspeții cu un tort cifră delicios!
În zilele noastre nu este simplu deloc să găsești un laborator care să-ți îndeplinească așteptările în materie de dulce, însă dacă te bazezi pe Dulce Amintire, fii sigur că nu vei da greș!
Știm cu toții cât de importante sunt micile petreceri în familie, întâlnirile cu cei dragi sau evenimentele în care sunt implicați cei mici.
De aceea, ne pasă de fiecare client si ne dorim să satisfacem toate cerințele pe care le ai!
Te poți baza pe noi atunci când iți dorești un tort delicios, făcut cu răbdare, atenție și ingrediente naturale de inaltă calitate!
Dacă apreciezi bunul gust și iți dorești un tort care să-ți întreacă așteptările, noi suntem aici pentru asta, fără îndoială!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.