Setari Cookie-uri

Ce meserie a avut Raluca Bădulescu, înainte de a deveni celebră? Nimeni nu s-ar fi așteptat la una ca asta!

Raluca Bădulescu a avut o cu totul și cu totul altă meserie, mult diferită față de cea pe care o are acum. Vedeta, într-o ipostază în care nu credeai să o vezi vreodată!

Raluca Bădulescu este astăzi una dintre cele mau urmărite și vocale vedete din showbiz. Deși este făcută pentru a fi pe micile ecrane, vedeta s-a pregătit pentru cu totul și cu totul altă meserie.

Raluca Bădulescu a lucrat, în urmă cu mai mulți ani, ca profesoară la Liceul Mihai Viteazu din Capitală. Ea a absolvit Facultatea de Litere, iar după licență și-a găsit un post la unul dintre cele mai bune licee din Capitală. Experiența a fost una interesantă pentru vedetă, însă, spune ea, se înțelegea prea bine cu elevii și le era mai mult prietenă decât profesoară.

"Primul job a fost de profesoară de limba romana, trei luni de zile la liceul Mihai Viteazul. Nu era de mine. A fost mișto, m-am distrat. Abia terminasem, aveam 24 de ani. Eram apropiați de vârsta cu cei de la liceu. Îmi plăcea, dar una e să râzi și să te distrezi și alta e ca elevii să învețe. Înțelegeam că lipsesc de la ore. Eu eram profesoară de română și de engleză.", a povestit vedeta în emisiunea Fită cu Adiță.

Citește și:

Mai mult, vedeta spune că îi înțelegea pe elevi atunci când lipseau de la ore sau atunci când nu își făceau temele. Totuși, Raluca Bădulescu nu a lucrat prea mult timp ca profesoară, asta pentru că pasiunea pentru modă și stil și-a spus, într-un final, cuvântul.

"Îi înțelegeam că n-au făcut rezumat, eram mai mult prietena lor și nu mergea așa. Am prins un 1 Martie și am fost la niște petreceri. Însă am prins alături de ei o petrecere. Era suficient sa spună ca lipsesc.", a mai adăugat vedeta.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.