Setari Cookie-uri

Vlad Gherman, prins între fosta și actuala. Ce a declarat actorul în legătură cu relația cu Oana Moșneagu?

Vlad Gherman a suferit enorm după despărțirea de Cristina Ciobănașu, iar cei 10 ani petrecuți împreună nu pot fi dați uitări atât de ușor. Cu toate că acum iubește din nou, actorul nu ezită să nu facă comparații între actuala și fosta lui parteneră.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu se iubesc la nebunie, iar relația dintre cei doi avansează de la zi la zi. Cu toate că actorul a suferit enorm în urma despărțirii de Cristina Ciobănașu, cea cu care s-a iubit timp de 10 ani, Gherman și-a găsit repede alinarea în brațele colegei sale de platou.

Fără să își dea seama, Vlad Gherman face comparații între fosta și actuala, mai ales că relația cu Cristina Ciobănașu și-a pus semnificativ amprenta în viața lui și l-a ajutat să devină bărbatul care este astăzi.

Într-un interviu recent, actorul a spus că iubește pentru prima dată o femeie matură și admiră la Oana Moșneagu că, deși a trecut prin multe încercări, ea a reușit să își păstreze optimismul și bucuria de a trăi viața la maxim.

"Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea. E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe. A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini”, a mărturisit actorul pentru OK! Magazine.

Citește și:

La rândul ei, Oana Moșneagu este conștientă de calitățile iubitului ei și declară că îl iubește foarte mult pe cel alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, exact așa cum și-a dorit.

„Vlad mă surprinde de multe ori, e un bărbat romantic, gospodar, harnic, generos. Se întâmplă de multe ori ca după o zi de filmare să mă aștepte cu o masă gătită de el. Îl iubesc foarte mult”, a declarat actrița pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.