Setari Cookie-uri

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, un nou termen de judecată. Care sunt motivele pentru care procesul nu se poate încheia?

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se întâlnesc joi, din nou, la tribunal. Cu toate că artista își dorește ca aceasta să fie ultima înfățișare, lucrurile par să fie departe de a se termina.

Claudia Pătrășcanu se va întâlni din nou la tribunal cu Gabi Bădălău, asta pentru că divprțul celor doi, care durează deja de 3 ani, este departe de a se încheia.

Cu toate că artista își dorește liniște pentru ea și pentru copiii ei, se pare că orice încercare a ei de a sta de vorbă cu familia Bădălău este supusă eșecului. Vedeta își dorește ca procesul să se încheie cât mai repede, însă de fiecare dată apar alte probe pe care cei doi le aduc în instanță.

"Urmează și procesul joi, un alt termen, alte situații. Sper să fie ultimul. Nu cred că va fi ultimul, pentru că este destul de dificil și complicat. Vreau să vorbesc doar de bine, restul vom vedea ce o să se întâmple, las instanța. Trebuia să se încheie acest divorț, însă de fiecare dată mai apare câte ceva și cumva trebuie să venim cu probe”, a spus Claudia Pătrășcanu, scrie spynews.ro.

Citește și:

Mai mult, vedeta spune că a încercat de nenumărate ori să vorbească cu tatăl fiilor ei, însă nici acesta, nici familia lui nu doresc să aibă o discuție civilizată cu ea.

„Se întâmplă câte ceva pentru că există un comportament al cuiva și cumva tot timpul mai dă cu stângul în dreptul. Eu de atâtea ori l-am chemat pe Gabi la discuții, am chemat toată familia la discuții, inclusiv ieri, astăzi…

Insist să stăm de vorbă, să discutăm, pentru că noi suntem doi oameni publici și copiii noștri au crescut și ar fi mai bine să ne punem la aceeași masă și să discutăm, pentru că lucrurile au luat o întorsătură și dacă acest divorț tot continuă mai ies și alte lucruri la suprafață.", a mai spus artista, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și:

Claudia Pătrășcanu are inima cât un purice atunci când băieții ei, Nicholas și Gabriel, merg în vizită la tatăl lor. Comportamentul afaceristului îi oferă multe motive de îngrijorare Claudiei, care speră ca fostul ei partener să aibă cu adevărat grijă de cei mici.

"Mă îngrijorez atunci când copiii merg la Gabi. De multe ori, bineînțeles, din cauza anturajului, comportamentului și tot ce se întâmplă. Da, recunosc, sunt mamă, este normal. Eu cred că și public s-a văzut foarte mult ceea ce face el și atunci asta este și îngrijorarea mea (…). În timpul căsniciei îmi spunea că sunt cea mai bună mamă.", a mai adăugat artista.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.