Setari Cookie-uri

Alina Sorescu a câștigat, pentru a doua oară, în fața lui Alexandru Ciucu. Fetițele vor rămâne să locuiască la ea!

Alina Sorescu și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram că instanța a respins apelul făcut de Alexandru Ciucu, cu privire la dorința acestuia ca fetele să rămână să locuiască cu el. Artista a făcut declarații despre cea mai grea perioadă din viața sa.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se despart după 12 ani de căsnicie, însă divorțul nu este nici pe departe unul liniștit. Dacă în primă instanță, creatorul de modă a cerut ca fetele lor, Carolina și Raisa, să locuiască la domiciliul lui, motivând lipsa de spațiu personal din apartamentul de lux de 4 camere al fostei sale partenere de viață, iar judecătorii au respins cererea acestuia, iată că Alexandru Ciucu a făcut apel și nu a renunțat la dorința de a le avea pe cele mici aproape.

Alina Sorescu și-a ținut fanii la curent în tot acest timp și nu a ezitat să le mulțumească tuturor celor care au încurajat-o și care sunt în continuare alături de ea în această grea încercare a vieții ei.

Cu toate că încă actualul ei soț a cerut pentru a doua oară ca domiciliul fetelor să fie la el acasă, Alina Sorescu nu și-a pierdut zâmbetul și speranța că dreptatea este de partea ei. Acum, vedeta și-a anunțat din nou urmăritorii de pe Instagram că judecatorii au respins și cea de-a doua cerere făcută de Alexandru Ciucu, iar fetele rămân la domiciliul ei, cel puțin până la finalizarea divorțului.

Citește și:

"Dragii mei, în ultimele săptămâni am primit zeci de mii de mesaje de încurajare din partea voastră. Vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordați în cea mai sensibilă perioadă din viața mea. Deși eu am introdus cererea de divorț la începutul anului, separat tatăl a intentat o ordonanță presedințială pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el.

Prima hotărâre a instanței mi-a fost favorabilă, dar el a introdus cale de atac. Instanța a respins și apelul pe care el l-a formulat și a decis pentru a doua oară ca fetițele să aibă domiciliul la mine în timpul procesului, care va începe spre sfârșitul anului. Sunt încrezătoare că totul va fi bine”, a transmis Alina Sorescu, pe pagina personală de Instagram.

Citește și:

Cu toate că perioada prin care trece nu îi face deloc bine Alinei Sorescu, aceasta încearcă să vadă partea plină a paharului și să se concentreze asupra carierei sale, mai ales că vedeta pregătește multe concerte alături de trupa sa de copii.

"Nu mă gândeam să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult și să am și mai multă încredere în ceea ce simt eu”, a declarat recent Alina Sorescu.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.