Setari Cookie-uri

Andreea Bălan a împlinit 38 de ani! Mesajul emoționant transmis de Ella și Clara artistei. Fetițele o vor câștigătoare!

Andreea Bălan a împlinit astăzi 38 de ani, iar cele care i-au urat cele mai calde urări au fost fetițele ei, Ella și Clara. Cele două i-au spus că o vor câștigătoare în competiția America Express și o așteaptă cu mult dor acasă.

Andreea Bălan este aniversata zilei, asta pentru că îndrăgita artistă împlinește vârsta de 38 de ani. Cu toate că vedeta nu se află lângă fetițele ei, cele două i-au urat cele mai calde felicitări mamei lor și i-au spus că o așteaptă să vină acasă în calitate de câștigătoare.

Andreea Bălan își va petrece ziua de naștere departe de fiicele ei, însă, cu siguranță, toate gândurile tale zboară către ele. În schimb, Ella și Clara petrec acasă cu bunica ziua mamei lor, iar cele două i-au transmis un mesaj plin de emoție artistei.

"La mulți ani, mami! ♥️ Îți dorim sa fii sănătoasă, frumoasa și sa te întorci cu bine!
Ne este foarte dor de tine și ne dorim sa te întorci câștigătoare! Semnat Ella și Clara '', este mesajul transmis de fetițele vedetei pe rețelele de socializare.

Citește și:

Cele două o sărbătoresc pe mama lor cu un tort delicios, special realizat pentru Andreea. Cu toate că vedeta lipsește, Ella și Clara se distrează de minune împreună și petrec cu multă voie bună în așteptarea mamei lor.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.