Setari Cookie-uri

Laura Cosoi, mămică de trei fetițe! Vedeta a născut astăzi, iar fotografia postată i-a emoționat pe internauți

Laura Cosoi a devenit astăzi mămică de 3, iar vedeta și-a strâns în brațe nou-născuta mult așteptată. Ea le-a împărtășit bucuria fanilor ei și a postat prima poză cu micuța.

Bucurie mare pentru Laura Cosoi și familia ei! Vedeta a născut astăzi cea de-a treia fetiță și a postat prima fotografie cu cea mică, pe rețelele de socializare.

Vedeta a dezvăluit și numele micuței, iar, ca și în cazul celorlalte două fetițe pe care le are, Laura și soțul ei au ales un nume cu totul special pentru cea fetiță. Lara a venit ca o minune în viața actriței, iar acum familia primește numeroase felicitări din partea internauților.

"Lara. Multumim, Doamne!", a scris vedeta pe pagina sa de Instagram.

Înainte de a naște, actrița a realizat un pictorial în lenjerie intimă pentru a-și celebra cea de-a treia sarcină și a vorbit despre schimbările pe care corpul ei le-a simțit de-a lungul perioadelor când a fost însărcinată.

„În această perioada nu numai corpul, ci și psihicul unei femei trece prin schimbări radicale. În cazul meu, prima sarcină, cu Rita a fost foarte diferită față de celelalte. Atunci am reținut mai multă apă, m-am deformat mai tare și m-am umflat.

Citește și:

Îmi amintesc că de la un moment dat încolo nu mai puteam purta inele, iar spre final, respirăm destul de greu. Parcă tot corpul era bulversat și nu știa ce i se întâmplă, deși – așa cum s-a dovedit – el face foarte bine ce are de făcut. La nivel psihologic trăiam aceeași stare de bulversare, pentru că era prima experiență de acest gen.

Cel puțin la început, aveam stări contradictorii, de bucurie și de îngrijorare, de anxietate și entuziasm. Însă, pe măsură ce sarcina avansa, descopeream cu uimire ce experiență fascinantă traversez”, a povestit actrița, potrivit libertatea.ro.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.