Setari Cookie-uri

Primele imagini cu fiul lui Pepe! Artistul a devenit tată de băiat și le-a făcut cunoștință fiicelor sale cu Pepe Jr.

Pepe este în culmea fericirii, asta pentru că la începutul lunii a devenit tată de băiat. Acum, artistul a postat primele fotografii cu cele două fiice ale sale și cu nou-născutul, iar imaginile au făcut deliciul fanilor.

Pepe a devenit tată de băiețel la începutul acestei luni, atunci când iubita sa, Yasmine Ody i-a dăruit cel mai de preț dar. Pepe Jr., căci așa îl cheamă pe fiul artistului, a fost întâmpinat cu multă bucurie și iubire de toți cei din jur.

Poate că cele mai entuziasmate de venirea nou-născutului pe lume au fost fiicele lui Pepe din căsătoria cu Raluca Patramă, Rosa și Maria. Cele două surioare mai mari au fost fotografiate de către tatăl lor, în momentul în care îl țineau în brațe pe Pepe Jr.

Artistul a distribuit fotografiile pe InstaStory, iar fanii nu au putut să nu remarce bucuria celor două fete și încântarea care se citește pe fața lor.

Chiar dacă la început Pepe nu a dorit să îi arate fața micuțului lui, se pare că acum artistul s-a răzgândit, fiind uimit de cât de mult se schimbă micuțul de la o zi la alta.

Citește și:

"Mulţumesc pentru urările transmise lui Pepe junior. 23 de ani am aşteptat acest moment. Toată lumea întreabă de ce nu îl arăt. Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile, și bucuriile. El e pe zi ce trece mai frumos, se schimbă de la o zi la alta”, a spus Pepe, pe contul personal de YouTube, după ce iubita sa, Yasmine Ody, a născut.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.