Setari Cookie-uri

Otilia Bilionera nu se uită la bani când vine vorba de intervențiile estetice! Câți bani a cheltuit vedeta până acum?

Otilia Bilionera stie ca frumusetea costa, astfel ca vedeta a cheltuit sume importante de bani pentru ca look-ul sau sa fie unul de revista.

Otilia Bilionera are mare grijă de look-ul său, mai ales când vine vorba despre aparițiile sale la tv. Vedeta știe că frumusețea cere sacrificii, dar și bani, astfel că artista nu se dă înlături atunci când vine vorba despre procedurile estetice.

Otilia Bilionera are 29 de ani, iar frumusețea sa este răvășitoare. Cu toate acestea, ea își dorește ca tenul ei să aibă un aspect tânăr cât mai mult timp, drept pentru care apelează cu încredere la ajutorul medicului estetician.

Vedeta a cheltuit sume deloc de neglijat pe procedurile de înfrumusețare și și-a construit un adevărat ritual în ceea ce privește vizitele la cabinetul medicului estetician.

„Implanturi, 3.000 de euro, în Turcia. Anual îmi fac două mezoterapii, 300 de euro e una, și un botox pe frunte și la ochi, în jur de 300-400 de euro. De patru ani fac. Buzele mele sunt naturale. Atât”, a spus Otilia Bilionera, potrivit Cancan.

Citește și:

Cu toate că are mare grijă de tot ce ține de capitolul frumusețe, artista este preocupată și de sănătatea sa, asta mai ales că, în urma participării la emisiunea Survivor, vedeta s-a îmbolnăvit de ulcer.

"Eu încă mă refac. Nu știu cum am putut să mă îmbolnăvesc atât de urât. Dar îmi revin. Sunt din ce în ce mai bine. Țin regim, iau tratament. Nu mă mai doare stomacul atât de tare. Nu mai am grețurile alea. E spre bine.

Sunt acasă și pot să mă îngrijesc corespunzător. În afară de infecţia urinară cu care, practic, am plecat în competiţie, acolo m-am ales cu ulcer de la antibioticele luate pe stomacul gol şi cu ceva probleme cu ovarele din cauza frigului pe care îl înduram în timpul nopţii”, a mai spus Otilia Bilionera, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.