Setari Cookie-uri

Pe Călin Goia îl cunoaște o țară întreagă, însă puțini știu ce familie frumoasă are! Artistul are 2 baieți cu care se mândrește!

Călin Goia este un familist convins, iar de mai bine de 15 ani, artistul este căsătorit cu Andreea, femeia care i-a dăruit 2 băieți.

Călin Goia este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din showbiz, iar piesele sale sunt în continuare la fel de actuale și nelipsite de la orice petrecere. Cântărețul și-a ținut departe viața privată de ochii curioșilor, astfel că puțină lume știe faptul că artistul este tată de 2 băieți și este căsătorit de 15 ani.

Călin Goia a vorbit foarte rar despre familia sa și a preferat discreția în ceea ce privește persoanele dragi lui. Cu toate acestea, artistul a vorbit acum despre femeia cu care își împarte viața de mai bine de 15 ani și alături de care a format familia mult visată.

„Împreună ne consultăm și chiar facem o echipă foarte bună nu numai aici, ci și în creșterea copiilor. De 15 ani de când suntem căsătoriți zic eu că ne completăm unul pe celălalt.

Citește și:

Noi ne-am cunoscut cu 3 ani înaine de a ne căsători și am fost la început amici și ne înțelegeam atât de bine încât cumva, în momentul în care a apărut și acea scânteie dincolo de prietenie și amiciție, ne-am dat seama că putem să trăim unul alături de celălalt toată viața”, a mărturisit Călin Goia, pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

În ceea ce privește rolul de tată, Călin Goia recunoaște că fii lui sunt cea mai mare realizare a sa și că timpul petrecut alături de cei mici este cu adevărat prețios.

"Au trecut foarte repede (n.r anii) pentru că a apărut și primul copil acum aproape 15 ani, după care al doilea și al treilea și în momentul în care ai copii parcă timpul zboară mai repede, s-au schimbat și prioritățile în viața nostră, dar au fost niște ani superbi și pentru mine, personal, copiii reprezintă cea mai mare realizare”, a adăugat artistul pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.