Setari Cookie-uri

Andreea Tonciu nu mai doarme cu soțul în pat de 4 ani! Ce nu i-ar ierta niciodată vedeta partenerului ei de viață?

Andreea Tonciu a mărturisit că nu mai doarme în același pat cu soțul ei de mai bine de 4 ani și că nu își dorește să primească din partea lui cadouri.

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu din anul 2016, și cu toate că relația lor este una bună, cei doi nu mai împart același pat de mai bine de 4 ani.

Vedeta a explicat că noaptea ea doarme cu fetița ei, Rebecca, astfel că soțul ei trebuie să se conformeze și să accepte dorința Andreei. Chiar dacă mulți nu ar fi de acord, cuplul celor doi funcționează perfect așa, iar împreună formează o familie unită pentru micuța lor.

Mai mult, vedeta spune că nu are nevoie de cadouri din partea soțului ei și că nu este deloc o fire romantică.

"Eu nu sunt o fire romantică. Nu-mi trebuie trandafiri, ineluşe, cadouaşe. Eu cu soţul meu mă întâlnesc aşa, sporadic, ziua sau când doarme Rebeca. De patru ani dorm cu fiica mea în pat noaptea, nu cu soţul meu.”, a povestit bruneta la AntenaStars, potrivit libertateapentrufemei.ro

Citește și:

Cu toate că nu mai sunt atât de apropiați cum erau la începuturi, Andreea Tonciu nu se gândește la divorț. Vedeta spune că i-ar putea trece cu vederea orice soțului ei, mai puțin infidelitatea.

"Dacă ar fi să divorţăm vreodată ar fi dacă m-ar înşela. Aşa ceva nu iert”, a mai adăugat bruneta.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.