Setari Cookie-uri

Alimentul care se găsește în orice bucătărie și cu care Andreea Marin a reușit să slăbească spectaculos!

Andreea Marin se află în cea mai bună formă a sa, iar vedeta a împărtășit secretul ei. Ea a renunțat la dulciuri și la pâine în favoarea unui aliment care o ajută să slăbească.

Andreea Marin este într-o formă de zile mari, asta după ce vedeta și-a reorganizat stilul alimentar și a făcut câteva schimbări radicale în regimul său.

Vedeta a reușit să dea mai multe kilograme jos și să ajungă la silueta mult visată. Prezentatoarea tv a împărtășit secretul unui fizic de invidiat și a dezvăluit ce aliment consumă zi de zi pentru a se menține în formă.

Andreea Marin a dezvăluit că alimentul care a ajutat-o să slăbească și pe care îl consumă în loc de pâine este brânza. Deși a reușit să renunțe la dulciuri și făinoase, vedeta nu ar renunța niciodată la o bucată proaspătă de caș.

„Pot renunța la orice, nu există nu se poate. Dar nu aș vrea să renunț la brânză, un caș bun ține loc și de pâine și e pentru mine în capul listei preferințelor”, a mărturisit vedeta pentru spectacola.ro

Citește și:

Andreea Marin este convinsă că nimic nu este imposibil, astfel că vedeta s-a ambiționat și a renunțat extrem de rapid la dulciuri și la pâine.

„Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună şi jumătate şi am pierdut șapte kilograme. Şi să ştii că, dacă ţi s-ar spune într-o zi, de către un medic – Doamne fereşte, nu ne dorim asta – că ai o problemă de sănătate şi că rezultatul va fi bun doar dacă te laşi de dulciuri, imediat ai putea. Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voinţă să fac asta. E o mare diferenţă”, a mai adăugat prezentatoarea tv.

Vedeta a urmat o dietă concepută de un medic nutriționist și a reușit să slăbească 7 kilograme. Acum, Andreea Marin se menține și are mare grijă la alimentele pe care le consumă.

„La mine, mintea e defectă. Eu, când îmi pun în minte ceva, de a doua zi sau chiar din momentul ăla nu amân lucrurile, schimb totul. Sunt foarte hotărâtă. Cred că asta mă ajută în viaţă, sunt foarte determinată atunci când mă convinge necesitatea unui fapt.

Citește și:

Eu am urmat o dietă cu ajutorul unui medic nutriţionist – nu indic nimănui să facă lucrurile de capul lui, după reţete din reviste, din ziare, din vecini, pentru că asta nu e o treabă sănătoasă – şi mi-a venit uimitor de uşor, pentru că doctorul mi-a dat exact ce mi se potriveşte mie şi, culmea, nu mi s-a mai părut greu. Şi am pierdut 7 kilograme! Acum, la începutul anului ăsta. Şi continui, nu mă las”, a spus vedeta.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.