Setari Cookie-uri

Olivia Steer și Andi Moisescu împlinesc 20 de ani de căsnicie! Ce mesaj i-a transmis vedeta partenerului ei de viață?

Olivia Steer și Andi Moisescu au împlinit astăzi 20 de ani de căsnicie, iar cei doi au demonstrat că nimic nu este mai important ca dragostea. Vedeta a postat un mesaj emoționant despre începutul relației cu omul de televiziune.

Olivia Steer și Andi Moisescu au împlinit astăzi 20 de ani de când și-au jurat unul altuia iubire pentru totdeauna, iar vedeta a ținut să posteze un mesaj cu totul special pentru cel alături de care își împarte viața.

Vedeta a distribuit pe pagina sa de socializare o fotografie în care se află alături de Andi Moisescu, la începutul relației lor.

„Acum fix 20 de ani, mă întreba ce planuri am pentru tot restul vieții”, a scris Olivia Steer în dreptul imaginii publicate pe social media.

Andi Moisescu, secretul unei căsnicii reușite

Andi Moisescu a vorbit despre relația sa și a dezvăluit faptul că, o relație trainică se bazează pe dragoste necondiționată.

"N-am un secret propriu. Cred că ține, în cele din urmă, de fiecare în parte. Mă rog, e mult mai ușor atunci când oamenii se iubesc. Mai ales dacă iubirea e necondiționată”, a declarat Andi Moisescu, acum ceva timp, pentru viva.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.