Setari Cookie-uri

Bogdan Vlădău, despre relația cu Iulia Vântur. Gina Chirilă, mai înțeleaptă ca soțul ei!

Bogdan Vlădău a vorbit fără perdea despre trecutul său amoros, iar printre cucerile sale se numără și Iulia Vântur. Ce spune artistul despre blondina lui Salman Khan, dar și cum vede Gina Chirilă fostele relații ale soțului ei?

Faptul că Bogdan Vlădău este un cuceritor nu mai este un secret, însă puțini știu faptul că artistul s-a iubit, pentru o scurtă perioadă, ce-i drept, cu Iulia Vântur.

Bogdan Vlădău a fost invitat în podcastul lui Măruță, acolo unde a vorbit despre trecutul său amoros, dar în special despre relația pe care a avut-o cu blondina lui Salman Khan. Despre Iulia Vântur, artistul recunoaște că este o femeie de milioane, însă mărturisește că relația a durat destul de puțin.

„Am avut o relație foarte frumoasă (n.r. – cu Iulia Vântur), foarte scurtă ce-i drept, pentru că… Da… un om foarte mișto din toate punctele de vedere.[...] A fost un trecut tumultuos, ce-i drept.”, a spus Bogdan, în podcastul unde a fost invitat.

Citește și:

În ceea ce o privește pe soția sa, Bogdan Vlădău spune că partenera sa de viață este o femeie matură, cu picioarele pe pământ, mult mai înțeleaptă decât el.

„Eu nu simt că ea e mai mică decât mine, pentru că este extrem de matură și are momente când este mai înțeleaptă ca mine. Eu sunt destul de licean în sinea mea – ceea ce poate că-mi aduce și un soi de relaxare, pe de-o parte”, a declarat Bogdan Vlădău, pentru unica.ro.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.