Setari Cookie-uri

Cât de frumoasă este Magda Pălimariu în ultimul trimestru de sarcină! Viitoarea mămică va aduce pe lume un băiețel

Magda Pălimariu se pregătește de marea întâlnire cu fiul ei, iar pe ultima sută de metri, vedeta se relaxează pe tărâmurile Norvegiei.

Magda Pălimariu se află în ultimul trimestru de sarcină, iar vedeta numără zilele până la marea întâlnire cu fiul ei. Viitoarea mămică își petrece timpul liber bucurându-se de tărâmurile Norvegiei, acolo unde s-a mutat cu soțul ei, acesta având mai multe afaceri.

Magda Pălimariu a renunțat pentru o perioadă la buletinul meteo, pe care îl prezenta la ProTv, și și-a dedicat tot timpul familiei. Vedeta le împărtășește în continuare fanilor săi momente din viața sa de viitoare mămică și le arată cum se relaxează înainte de nașterea copilului său, pentru care a pregătit deja un nume.

„Suntem într-o perioadă foarte frumoasă a vieții noastre, ne bucurăm și suntem foarte nerăbdători să vină bebelușul, că nu mai e mult. Ce a fost mult a trecut. Este băiețel. Ne-am gândit și la trei nume pentru el, dar o să aibă un singur nume, însă nu ne-am decis exact. Ne plac toate cele trei, dar va rămâne unul singur. Aș prefera să fie o surpriză.", a mărturisit vedeta în emisiunea lui Măruță.

Citește și:

Vedeta se bucură de multe plimbări relaxante, de piscină, de shopping și se gândește cu mult entuziasm la noul rol pe care îl va avea, peste doar puțin timp.

Recent, Magda Pălimariu a vorbit și despre momentul nașterii, iar vedeta a declarat că va naște în Norvegia. Întrebată de Căltălin Măruță dacă urmează să nască natural sau cezariană, viitoarea mămică a mărturisit că sistemul medical din străinătate este diferit față de cel din România.

"Da, o să nasc în Norvegia, de aceea am și fost acum în țară pentru ultima oară pentru că este un pic mai dificil să mai zbor în această perioadă, mă simt destul de obosită, burta este tot mai mare. Voi rămâne aici să nasc. Nu aș putea să spun pentru că aici e puțin diferit cu doctorii, ca să spun așa (n.r. – Cătălin Măruță a întrebat-o dacă va naște natural sau va face cezariană). Ei merg pe premisa că totul trebuie să fie cât mai natural. Ce e lăsat de la Dumnezeu, e lăsat de la Dumnezeu,. Nu se complică foarte tare și doar dacă sunt ceva complicații majore optează pentru cezariană. Asta se întâmplă foarte rar. Așadar, nu o să știu ce se întâmplă la momentul acela. Da, în august, la începutul lunii august o să nasc.", a mai spus frumoasa vedetă.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.