Setari Cookie-uri

Lecțiile învățate de Cornel Ilie după divorț. Cum poate iertarea să schimbe relația dintre el și fosta soție?

Cornel Ilie și-a deschis sufletul și a vorbit despre un moment sensibil din viața sa, și anume divorțul de cea care i-a oferit doi copii minunați. Totuși, tot răul spre bine, pentru că artistul a reușit să își însușească lecții importante de viață și a mărturisit că acum se înțelege mult mai bine cu fosta sa parteneră.

Cornel Ilie a fost invitatul Ionelei Năstase, la emisiunea care îi poartă numele, difuzată pe Digi24. Artistul și-a deschis sufletul și a vorbit despre copilăria sa, cariera muzicală, dar și despre cel mai delicat moment prin care a trecut, divorțul de mama celor doi copii ai săi.

Cornel Ilie privește astăzi separarea cu alți ochi și spune că relația dintre el și fosta soție s-a îmbunățățit semnificativ după divorț, El a mărturisit că iertarea este o etapă importantă din evoluția sa și recunoaște că tot răul a fost spre bine.

„Sunt multe lecții pe care le-am învățat după separarea de mama lor. Lecția propriei iertări, să mă iert pe mine în primul rând, că am ajuns la un astfel de moment. Este mai bine pentru copii, pentru ea, pentru mine, am ajuns să creștem împreună. Deciziile le iau cu sufletul, mintea o ascult cât mai puțin. Iar cele mai importante decizii din viața mea le-am luat ascultându-mi instinctul”, a povestit Cornel Ilie, pentru Digi24.

Citește și:

Cornel Ilie, un tată implicat și grijuliu

Rolul de tată i se potrivește mânușă artistului, iar cei mici au parte de toată atenția și energia lui, atunci când nu se află implicat în proiectele muzicale. Artistul a povestit cum se joacă cu cei mici și cum fiecare interacțiune cu copii lui îi oferă energia și iubirea de care are nevoie.

"Ca tată, mă ridic la nivelul lor. Îmi place să mă joc orice cu ei, de la «de-a v-ați ascunselea» la jocurile ce țin de cuvinte, de sunete, de strâmbat. Sunt acolo să le dau încredere în tot ceea ce fac, le pup toate zgârieturile și juliturile din timpul zilei, sunt universul cel mai important din viața mea. Îmi pare rău că nu pot să stau și mai mult cu ei, clar. Regret că pierd niște momente. Cel mai frumos lucru pe care mi-l spun copiii mei este acel «Taaatiii», atât, tonul și bucuria lor când spun asta. Am învățat de la ei să mă minunez mai mult. Am plâns acum câteva zile vorbind cu ei, pe videocall.", a mai spus artistul.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.